𝕆𝕟𝕔𝕖 𝕦𝕡𝕠𝕟 𝕒 𝕥𝕚𝕞𝕖
Maja i Kajetan są jak ogień i woda.
Czy trauma ze szkolnych lat przeszkodzi im w drodze do uczucia?
Ta książka czytała się praktycznie sama, jest dosyć lekka mimo przeżyć bohaterów.
Są one i smutne, żenujące a nawet zabawne.
Maja kiedyś kochała Kajetana wielką miłością, do czasu gdy ten zrobił z niej pośmiewisko na całą szkołę.
Bibliotekarka postanawia za namową przyjaciół i przyrodniego brata pójść na spotkanie klasowe po latach, mając nadzieję na niespotkanie JEGO.
Jakież było zdziwienie, że nie tylko go spotkała ale po pijaku poszła z nim do łóżka...
Kajetan jest wielką gwiazdą sportu i musi dbać o swój image, czy brzemienna w skutki noc z dawną miłością położy się cieniem na jego karierze?
Przyznam, że osoba Kajetana lekko mnie irytowała momentami a już na pewno jego manager to chodzące zaprzeczenie przyzwoitości 🤭😂
Od razu widać, że manipuluje chłopakiem - ten jednak wydaje się tego nie dostrzegać.
Czy nadal żywi uczucia do Mai?
Czy jest w stanie pogodzić się ze swoim jedynym przyjacielem?
Majka pod wpływem mediów i ataków na jej rodzinę musi podjąć trudną decyzję i opuścić kraj by chronić swoich bliskich.
Ta dziewczyna jest skromna, uczuciowa i zakompleksiona jednakże mocno jej kibicowałam w wytrwałości i cierpliwości.
Ja takiej cierpliwości nie mam a i temperament mam raczej wybuchowy 🤭
Poznajemy tu różne traumy bohaterów, które wpływają na ich obecne życie a książka kończy się tak, że najlepiej od razu sięgnąć po drugi tom.
Trudna relacja między ludźmi, którzy zawiedli swoje wzajemne zaufanie.
Wydawnictwo: Zwierciadło
Data wydania: 2023-03-08
Bookszonki
Anastazja Długosz chciała ułożyć sobie życie. Poszła na studia i zaczęła się spotykać z sympatycznym chłopakiem - osobą spoza środowiska, w którym się...
Miłość to nie wszystko. Trzeba jeszcze zdobyć sympatię rodziny... Wygląda na to, że Stefania w końcu odnalazła swoje miejsce na ziemi. Zdecydowała się...