„Ja jestem wszystkim, czego powinnaś unikać i czego skrycie pragniesz”
I.M. Darkss w swojej najnowszej książce „Piekielny ochroniarz” jak zwykle funduje czytelnikowi ogrom emocji i piekielnie pikantnych momentów.
Okoliczności w jakich poznają się Ava i Marcus, na pewno rozbroją nie jednego czytelnika. Rozmowa zdradzonej, „nawalonej” damulki z …kaczkami, rozbawi was na bank.
On dużo starszy i równie przerażający co przystojny, prześladuje go mroczna przeszłość, zła opinia, a wybujałe ego, bucha z każdego gorącego centymetra jego ciała.
Ona wychuchana panienka, kochająca ubierać się ulubione sukienki, falbanki , kokardki, kochająca zwierzęta i stroniąca od gburowatych harleyowców.
Totalne przeciwieństwa.
A może nie?
Może wręcz przeciwnie, skoro tylko ON potrafi rozpalić w niej TAKI ogień.
I jak to w życiu bywa, okazuje się, że są sobie bliżsi niż mogliby się tego spodziewać. Między nimi iskrzy, a skrajne charaktery, jeszcze bardziej rozpalają tą dziwną, choć tak niesamowicie namiętną relację. Zagrożenie, które wisi nad dziewczyną, niespodziewanie robi z Marcusa jej prywatnego, i bardzo namolnego ochraniarza, ale gdy sytuacja nie polepsza się, najlepszym wyjściem z sytuacji, jest by udawali parę. Jednak co stanie się, gdy jedna ze stron pragnie czegoś więcej niż tylko udawania?
Jedno jest pewne, wzajemne pożądanie i wręcz szaleńcza obsesja cielesna, całkowicie wywrócą ich poukładany, oczywiście każdy na swój sposób świat, do góry nogami.
Oj będziecie się rumienić, będziecie, zapewniam Was, a te gorące sceny dziejące się pomiędzy tą dwójką, mogą doprowadzić do wrzenia, równie mocno, co emocje wywołane tym co się wokół i pomiędzy tą dwójką dzieje.
Skrajne charaktery, sytuacje , otoczenie, będą prowadzić również do wzajemnego zranienia, a wydarzenia z przeszłości i nieprzychylni i zakłamani ludzie, mogą zniszczyć to co powolutku rozkwita między nimi.
Świetna książka. Pełna emocji, niepohamowanej wręcz namiętności, bombowego humoru, ale też chwil grozy, zwątpienia i rozczarowania.
Gorąco polecam, ta książka dostarczy Wam wiele wrażeń, emocji i …rumieńców, zresztą jak każda książkę autorki.
Pięknie dziękuję Grzeszne książki za egzemplarz do recenzji ❤
Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2022-07-20
EroticBooksLover
Jacob Parker ma to, czego inni zazwyczaj tylko pragną: pieniądze, władzę i kobiety. Uważa, że świat istnieje wyłącznie po to, by spełniać wszystkie jego...
Ojciec Elizabeth Hallwell jest człowiekiem bezwzględnym i chciwym. Do tego stopnia, że nie waha się oddać swojej córki gangsterowi Loganowi Rothowi....