Playboy"
Katy Evans
@wydawnictwo.kobiece
Lubisz grać w pokera? A może kręci Cię hazard? To poznaj Cullena, który ma wielkie szczęście i żyje z grania.
Niezwykła, szalenie gorąca historia mężczyzny, który idealnie przybiera twarz pokerzysty nie tylko w grze ale i w życiu oraz Wynn właścicielki galerii sztuki, która po rozstaniu z wieloletnim partnerem podejmuje spontaniczna decyzję i wyrusza z Cullenem do Las Vegas, aby przekonać się, że gra w którą on gra jest równie wymagająca co jej praca.
Jednak ta dwójka postanawia zagrać we własną grę, która potoczy się bardzo intensywnie. Przyciągnie i napięcie jakie jest między bohaterami, aż iskrzy. I wystarczy jedna, aby rozpalić płomień ich namiętności.
Książka, która jest idealna na jeden dzień bo czyta się ją szybko i intensywnie, tak jak życie bohaterów jest przesycone emocjami, tak czytając czuje się te wrażenia i to przyciągnie Cullena i Wynn. Lubię takie książki, a historia bohaterów kończy się dobrze.
Typowy romans, bardzo gorący i zmysłowy.
Polecam
Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2021-01-20
Tytuł oryginału: Playboy
Women_books
Rachel wiedziałaby, jak sobie poradzić z takim gorącym ogierem jak ten tutaj. (...) A ja? Trzy minuty i już mam mokro w majtkach.
Czy Charlotte i Matthew mają szansę naprawdę być razem? Charlotte dokonała wyboru. Usunie się w cień i pozwoli, aby Matthew w końcu rozwinął skrzydła...
Namiętny romans z potężnym i bajecznie bogatym biznesmenem Aaric Christos to wpływowy biznesmen, który dzięki swojej fortunie może wszystko. Jego...
Malcolm czci ziemię, po której stąpa Rachel, Gina owinęła sobie wokół palca Tahoe, który dosłownie stracił dla niej głowę, a Callan uwielbia Livvy i zaskakuje ją codziennie niespodziankami.