❤🔥„Po zachodzie słońca” to nietuzinkowa i zarazem przezabawna historia o bohaterach,którzy poznając się zaczynają grę pozbawioną zasad i zahamowań.To wszystko sprawia,że mocno mieszają w swym życiu-także uczuciowym.
▫Postać Marceliny jest usobieniem naturalności i nieco większych rozmiarów,które nieraz wprawiają ją w zakłopotanie.Postawiona pod ścianą nie waha się przejść do mocniejszych działań i użycia mocnych-często zabawnych słów.Ją się po prostu kocha w całości!
▫O Brunonie można powiedzieć wiele! Tak dużo,że brak mi cenzuralnych epitetów.Jego sposób postępowania i wyrażania wprost nieprzychylnych argumentów powodowały,że podnosiło mi się ciśnienie.Początkowo nie polubiłam się z nim,lecz z każdym jego upadkiem-pod wpływem złości lub ataku w jego stronę-pokazało,że k@rm@ to s.k@ i wreszcie go dopadła🫢🤭Poczuje,że życia bywa okrutne
❤🔥Jest to wyśmienity zakazany romans w którym zabawa,obezwładniające pożądanie,niemoralne propozycje dają czytelnikowi gorącą relację,którą napędzana jest niejednokrotnie rządzą zmysłów i ciała.Bohaterowie biorą co daje życie,a zatajana prawda zweryfikowała ich niegodziwe zagrywki.Później z tym trzeba się zmierzyć i przeżyć wielokrotnie sytuację zagrażające życiu!
❤🔥Po raz kolejny autorka mnie zachwyciła znakomitą historią,dzięki której zarwałam nockę! To świadczy,że tą książkę nie można odłożyć,dopóki się nie skończy!
❤🔥Idealna książka dla każdego,kto szuka znakomitego romansu z bohaterami,których nie da się zapomnieć.Ich charyzma i humor miesza w głowie,pragnąc ich więcej!
❤🔥Z całego serducha polecam-Czytajcie
Wydawnictwo: Magnolia
Data wydania: 2026-03-04
Barbara Dębska
Tyler Marshall, wyjeżdżając z Nowego Jorku do małej mieściny, w której powstaje ogromna hala na potrzeby jego firmy, postanawia nie wyjawiać swojej tożsamości...
Jedna chwila wystarcza, by spokojne i szczęśliwe życie Olivera wywróciło się do góry nogami. Gdy jego żona Linda oświadcza mu, że spodziewają się dziecka...