Okładka książki - Potęga światła

Potęga światła

Tom 1 cyklu Potęga światła

„Potęga światła” Łukasza Zamberskiego, to książka, która może być pierwszym krokiem, który zdecydujemy się wykonać, w kierunku odnalezienia swojego wnętrza, emocje oraz to, czym tak naprawdę kierujemy się w życiu. Sięgając po ten tytuł mamy możliwość doprecyzowania swojego sposobu patrzenia na świat, jego rozumienia i decydowania o istotnych kwestiach, które niejednokrotnie bywały dla nas trudne!
Harmonia to stan, którego osiągnięcie nie jest proste, a wymaga od nas dużego nakładu pracy, ale przede wszystkim chęci i wiary, to właśnie pokazuje nam autor w książce. Jednak jej osiągnięcie w życiu staje się naszym kluczem do sukcesu, który może być pierwszym, milowym krokiem w stronę lepszego życia, z którego będziemy umieć czerpać garściami, doceniając i ciesząc się każdą jego chwilą.
Każdy z nas ma jedno życie, może przeżyć je dokładnie na swoich zasadach, jednak musimy nauczyć się wyciszać, odcinać od spraw negatywnych, na które i tak nie mamy wpływu, bo ich roztrząsanie nic do naszego życia nie wniesie, poza złą energią, która będzie rujnowała nas od środka! Warto mieć świadomość, jak wiele spokój i harmonia w naszym życiu mogą zrobić dla nas dobrego, jak możemy dążyć do ich osiągnięcia, jak bardzo może pomóc nam wyciszenie i medytacja, które często nie są przez nas doceniane!
Ta książka jest dla każdego, ale ze szczególnym naciskiem dla osób, które w życiu na pierwszym miejscu nie stawiają bezpośrednio siebie, a wszystkich wokół, których potrzeby traktują priorytetowo, zatracając tym samym swój własny spokój. Wiele zależy od naszego podejścia, od tego, co sami chcemy widzieć i w co wierzyć. Mamy wpływ na swoje życie, tylko musimy w to uwierzyć, musimy wiedzieć, czego chcemy i co zrobić, aby to osiągnąć!
Bardzo polecam się skusić, bo można zrobić dla siebie coś dobrego!

Informacje dodatkowe o Potęga światła:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2024-08-08
Kategoria: Duchowość, religia
Dodał/a opinię: Małgorzata Styczeń

Zobacz opinie o książce Potęga światła

Kup książkę Potęga światła