Zaznana krzywda przez ukochana osobę sprawia,ze serce zostaje oszukane i rozstrzaskane.Po burzy wychodzi słońce i daje początek nowej historii.Jednak życie ciagle zaskakuje.Nie da się wszystkiego zaplanować.Najgorsze jest gdy zostaje się oszukanym i porzuconym ponownie przez ukochana osobę….Wtedy trzeba wziąć się w garść i ponownie żyć na nowo.Jest to niezwykle trudne,ponieważ wspomnienia wracają.
Historia uzmysławia wiele istotnych spraw,które w życiu każdego człowieka mogą się wydarzyć.Nigdy nie możemy przewidzieć jutra.Najgorsze jest to,gdy bliska osoba decyduje o swoim odejściu zostawiajac z kłopotami druga stronę.
Wielokrotnie łezka zakręciła się w oku.Autorka wspaniale oddała emocje bohaterów towarzyszące im w trudnych chwilach.Życie ich nie oszczędza.Warto jednak wierzyć,że szczęście jest nam pisane.A osoba z przeszłości może nam dać ponownie chwile radości.Zranione zostają także dzieci,które nie potrafią zrozumieć braku ojca i powodów odejścia.Wtedy mama staje się zarówno ojcem jak i matką💔
Jest to bardzo ciepła i przyjemna historia,która doczekała się wznowienia w oryginalnych okładach.Nie miałam przyjemności czytać jej w pierwszym wydaniu.
Każdemu z Was polecam sięgnięciu po książkę i spędzenia z nią niesamowitych chwil.
Wydawnictwo: Szósty Zmysł
Data wydania: 2018-10-24
Tłumaczenie: Monika Węgrzynek
Barbara Dębska
JEDNA NOC SPRZED OŚMIU LAT NA ZAWSZE ODMIENIŁA JEGO ŻYCIE Ocaliła mnie tamtej nocy osiem lat temu. Żadnych imion. Żadnych obietnic. Tylko dwoje nieszczęśliwych...
Liam nie miał być moim szczęśliwym zakończeniem.Nawet nie byłam nim zainteresowana.Był najlepszym przyjacielem mojego męża – zakazanym owocem.Tyle...