Okładka książki - Proszę, pokochaj mnie Mamo!

Proszę, pokochaj mnie Mamo!

„Proszę,pokochaj mnie mamo” jest bardzo emocjonalną historią,która powoduje łzy w oczach.Czytając ją doświadczałam razem z bohaterka rozterek oraz dylematów z którymi się zmagała.Przeżywałam mocno poznawana historię,ponieważ mam nieco ponad rocznego synka i osobiście wzięłam dogłębnie sobie tą lekturę do siebie.Mimo,że moja sytuacja prywatna była zupełnie inna niż bohaterki to starałam zrozumieć się jej zachowanie.

Każdy kolejny rozdział łamie serce czytelnika.Jednak powinna ona zrozumieć,że co by się nie stało,to świat nie stoi w miejscu,tylko brnie do przodu.Tylko od nas samych zależy jak przeżyjemy nasze życie i czy bezwarunkowo kogoś pokochamy.Czasem potrzeba kryzysowej sytuacji,byśmy mogli inaczej spojrzeć na świat!Wtedy wreszcie doceniamy co mamy,a co moglibyśmy bezpowrotnie stracić!

Powieść niesie ze sobą przesłanie:bezwarunkową miłość do swojego dziecka.Żadna matka nie jest idealna.Każda popełnia błędy,ale kocha swoje dziecko na swój sposób.Gdy pobłądzi w chwilach zwatpienia,to rozum pomaga jej wejść na właściwy tor.Uśmiech dziecka rekompensuje niedogodności dnia codziennego.Czasem potrzeba czasu a pomoc najbliższych staje sie nieoceniona.
Niedowierzanie,szok i zaskoczenie z poznawanej historii powoduje,że widzimy moment możliwej straty,gdy życie zaskakuje w najmniej oczekiwanym momencie.

Gwarantuje,że będziecie poruszeni poznaną historią w tej książce.Nieraz potępiamy bohaterkę za jej decyzje,a za moment będziecie trzymać kciuki za jej siłę walki.
Z całego serca polecam wam tą wyjątkową i wzruszająca powieść.

Informacje dodatkowe o Proszę, pokochaj mnie Mamo!:

Data wydania: 2023-10-19
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Zobacz opinie o książce Proszę, pokochaj mnie Mamo!

Kup książkę Proszę, pokochaj mnie Mamo!

Sekret bodyguarda
Marta Maciejewska0
Okładka ksiązki - Sekret bodyguarda

Romans erotyczny w świecie wielkich pieniędzy, niebezpiecznych tajemnic i pięknych ludzi. Młoda, atrakcyjna, niezależna. Wydawałoby się, że Mikaela Brown...

Powrót bodyguarda
Marta Maciejewska0
Okładka ksiązki - Powrót bodyguarda

Romans z Theo zmienił uporządkowany świat Mikaeli Brown w niebezpieczną grę o życie. Kobieta musi wybrać pomiędzy dobrze prosperującym biznesem modowym...