Okładka książki - Przypadkowe spotkanie

Przypadkowe spotkanie

Tom 1 cyklu Saga Marokańska

🤎 „Przypadkowe spotkanie” jest przyjemnym i bardzo emocjonującym romansem w którym pragnienie bliskości powoduje szalone decyzje.
Hania jest dziewczyną tak jak większość z nas.Zmaga się z codziennością,walką o rozwój działalności,problemami które niesie życie, czy szaloną przyjaciółką w której zawsze znajdzie wspiercie.Hanię lubi się od samego początku,ponieważ nie udaje kogoś kim nie jest.Nie patrzy na świat przez różowe okulary,lecz bardzo realistycznie.Spotkanie mężczyzny z innego świata a nawet narodowości wzbudza w niej lęk.
Wahid jest postacią,którego ciężko odgadnąć.Z jednej strony pragnie normalności,natomiast z innej jest zdystansowany i nieufny.

🤎Historia jest obrazem rozwijającego się nowego uczucia,które niejednokrotnie zostaje wystawione na próbę.Intrygi osób trzecich wnoszą zamęt i niedomówienia a w konsekwencji samotność.

🤎Niesamowicie dobrze bawiłam się z bohaterami.Mogłam z nimi przeżyć wiele emocjonujących chwil niepewności i niedopowiedzeń.Wielokrotnie czytałam szybciej,gdyż chciałam poznać kolejne wydarzenia z życia bohaterów.Dzięki temu przeczytałam książkę w ekspresowym tempie.

🤎Kocham pióro autorki i ponownie nie zawiodłam się w odkryciu jej nowej historii.Chciałabym poznać dalsze losy bohaterów,ponieważ jest potencjał na świetną kontynuacji i bardzo na nią liczę.

🤎Z całego serca polecam najnowszą powieść autorki.Czytajcie,bo naprawdę warto!

Informacje dodatkowe o Przypadkowe spotkanie:

Data wydania: 2024-02-14
Język oryginału: Polski
Ilustracje:-
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Tagi: miłość romans różnica kultur przyjaźń literatura obyczajowa

Zobacz opinie o książce Przypadkowe spotkanie

Kup książkę Przypadkowe spotkanie

Cień bolesnych wspomnień
Adriana Rak0
Okładka ksiązki - Cień bolesnych wspomnień

Poruszająca opowieść o ludziach, którzy ze wszystkich sił pragnęli być szczęśliwi. Czy w obliczu ciężkich czasów, w jakich przyszło im żyć, będzie to możliwe...

Złudne nadzieje. Tom 2
Adriana Rak0
Okładka ksiązki - Złudne nadzieje. Tom 2

Czy uda się uciec przed trudną przeszłością? Natalia była pewna, że jest to możliwe. Odseparowana od toksycznego ekspartnera starała się przecież ułożyć...