Okładka książki - Reputacja niegrzecznej dziewczyny

Reputacja niegrzecznej dziewczyny

[Reklama] Wydawnictwo Zysk i S-ka

Druga szansa - ciężko jest dać kredyt zaufania komuś, kto zranił nas dogłębnie. Ale czasami jest to dobra decyzja, bowiem czas spędzony osobno wpływa na samorozwój i zmianę punktu widzenia.
   Historia Mac i Coopera z "Kompleksu grzesznej dziewczynki" była fajna ale jednak coś jej brakowało. Czy Gen i Evan przebili ich? Oczywiście, że tak. Ta dwójka dostała tak bardzo krętą fabułę, że emocje piętrzyły się niczym piramida.
   Autorka wzięła sobie za główny cel motyw wewnętrznej przemiany. I to na wielu płaszczyznach, bowiem im głębiej poznawałam wydarzenia, tym bardziej były widoczne inne aspekty równie ważne dla człowieka. Wyszło to bardzo, ale bardzo treściwie i trafnie.
   Sam przebieg wydarzeń również był zaskakujący i intrygujący. Nakładające się na siebie problemy bohaterów dostarczały wielu emocji i wrażeń. Czytało mi się to nader sprawnie i z przyjemnością.
   Ale nie do końca jestem w stanie zrozumieć tak ekspresowego przejścia do codzienności nad śmiercią rodzica. Trochę zabrakło mi zgłębienia tematu chociażby przez braci czy ojca Genevieve. Ale tak poza tym to naprawdę bardzo gorąca, rozpalająca, humorystyczna i romantyczna opowieść o drugiej szansie.
   Jeśli podobał się wam pierwszy tom serii "Avalon Bay", to ten również powinien przypaść do gustu.

Polecam

Informacje dodatkowe o Reputacja niegrzecznej dziewczyny:

Wydawnictwo: Zysk i S-ka
Data wydania: 2024-02-20
Tytuł oryginału: Bad Girl Reputation
Dodał/a opinię: agnieszka_rowka

Zobacz opinie o książce Reputacja niegrzecznej dziewczyny

Kup książkę Reputacja niegrzecznej dziewczyny

Wyzwanie
Elle Kennedy0
Okładka ksiązki - Wyzwanie

Uwieść najseksowniejszego hokeistę wśród studentów drugiego roku to prawdziwe wyzwanie... College miał sprawić, że Taylor Marsh pozbędzie się kompleksu...

Dziedzictwo
Elle Kennedy0
Okładka ksiązki - Dziedzictwo

Cztery opowieści. Cztery pary. Poznaj dalsze losy ulubionych bohaterów! Dziedzictwo skomponowane jest z kwartetu powiązanych ze sobą historii, które opowiadają...