Okładka książki - Richard Bonett. Obsesja

Richard Bonett. Obsesja

Tom 2 cyklu Possession

"Richard Bonett.Obsesja" to drugi tom cyklu Possession od @b.k.staron_autor .

Minęło 21 dni od burzliwego rozstania Nanette i Richarda. Wydawać by się mogło, że to nie dużo, ale kiedy się cierpi i tęskni to cała wieczność. Nanette pokochała pana psychologa i znów została zraniona przez mężczyznę, stara się ogarnąć swoje życie, uczestniczy w sesjach terapeutycznych.
Kobieta zmieniła się , z delikatnej, wrażliwej dziewczyny stała się silna, wie czego chce. Jest gotowa znów stanąć na drodze Bonetta . Chce mu pokazać co stracił. Czy tym razem serce Richarda zabije mocniej? Czy nadal będzie bronił się przed uczuciami? Czy Nanette znów mu zaufa i wejdzie do jego mrocznego świata?

Ten tom jest zupełnie inny niż pierwszy. Dzieje się bardzo dużo , wciąga czytelnika od pierwszych stron. Robi się bardzo niebezpiecznie, ktoś zagraża Nanette.

Przyznam, że byłam bardzo ciekawa czy główna bohaterka zdoła naprawić trudną relację z bratem. Ten wątek był bardzo poruszający.
W tej części zostają odkryte wszystkie karty. Poznamy przeszłość Nanette , tajemnica noszonych przez Richarda rękawiczek zostaje wyjaśniona. Jego wyznanie doprowadziło mnie do łez.

"Dotarło do mnie, że byliśmy bardzo do siebie podobni. Oboje przeżyliśmy piekło i gotowi byliśmy zapomnieć, by zacząć żyć tym, co nas czekało".

Zachęcam bardzo gorąco do przeczytania . Dajcie się pochłonąć tej historii, jestem pewna że nie pożałujecie. Czytelnicy lubiący gorące, pełne namiętności sceny będą zachwyceni. A ja czekam na kolejny tom , jestem bardzo ciekawa czy związek Nanette i Richarda doczeka się happy endu.

Informacje dodatkowe o Richard Bonett. Obsesja:

Kup książkę Richard Bonett. Obsesja

Zaprojektowany układ 2
B. K. Staron0
Okładka ksiązki - Zaprojektowany układ 2

Wystarczyło pełne pasji spojrzenie, żeby wzniecić zapomniane potrzeby. Wystarczyła odrobina uwagi, żeby postawić wszystko na jedną kartę. Susan wiele...

Richard Bonett. Pożądanie
B. K. Staron0
Okładka ksiązki - Richard Bonett. Pożądanie

Skryta, cicha i spokojna baristka, Nanette, ma dwadzieścia osiem lat i ze wszystkich sił stara się odgrodzić od przeszłości. Cztery lata temu przeżyła...