Okładka książki - Richie

Richie

Tom 4 cyklu Blakemore Family

Richie
Tom 4

Richie Blakemore słynie z psychopatycznych działań, często też igra ze śmiercią.
Życie jest pełne zaskoczeń, o czym przekonuje się na własnej skórze.
Pewnego dnia ojciec daje mu za zadanie znalezienie i zabicie Nadii Petrovej. Czy mu się to uda? 🤔
Do tego zadania angażuje także resztę swoich braci. Richie zaczyna podejrzewać, że to jednak nie będzie zwykłe zlecenie.
Do mężczyzny szybko dociera, że kobieta jest także mocnym przeciwnikiem. Ona też ma swój cel, chce pozbyć się całej rodziny Blakemore. Czy jej się to uda? 🤔

Dochodzi do starcia między ludźmi, którzy nie boją się śmierci. Jak to się skończy? 🤔
Ci dwoje są w stanie wiele zaryzykować dla smaku adrenaliny, bo tak bardzo ją kochają. Na początku wydaje się, że to będzie łatwe i szybkie zadanie, ale prawda okazuje się inna. Wszystko się komplikuje, bo między ta dwójka rodzi się pożądanie. Czy to polepszy ich sytuację? 🤔 Czy pogorszy? 🤔
Na te wszystkie pytania znajdziecie odpowiedzi jak sięgnięcie po książkę 📖.

Widać, że z miłości się nie wygra. I strzała amora uderza niespodziewanie.

"Czy miłość do niebezpieczeństwa może sprawić, że wrogowie spojrzą na siebie inaczej?"

Ta historia jest rewelacyjna, z niecierpliwością czekam na resztę tomów. Każdy z nich jest o innej osobie z rodzeństwa. Moim zdaniem lepiej czytać jej po kolei. Książka napisana jest bardzo dobrze, pochłonęłam ją w dwa wieczory. Wciąga od pierwszych stron, przez tę powieść chodziłam niewyspana. Moją uwagę bardzo przykuła okładka.  Każdy rozdział ma też piękną grafikę.
Dodam jeszcze, że autorka nigdy jeszcze mnie nie zawiodła i z niecierpliwością czekam na kolejne tomy.

Polecam Wam przeogromnie ❤️.

Bardzo dziękuję wydawnictwu za egzemplarz ❤️.

Współpraca reklamowa, barterowa 🙂.

Informacje dodatkowe o Richie:

Data wydania: 2023-10-20
Dodał/a opinię: Patka96x

Zobacz opinie o książce Richie

Kup książkę Richie

Zabójczy duet
Kinga Litkowiec 0
Okładka ksiązki - Zabójczy duet

Młoda uciekinierka i płatny zabójca Dom nie zawsze jest bezpieczną przystanią, do której chętnie wraca się we wspomnieniach. Czasem bywa prawdziwym koszmarem...

Naomi
Kinga Litkowiec0
Okładka ksiązki - Naomi

Naomi Lorenz miała zginąć z rąk Mateo Terrona, ale płatny zabójca darował jej życie. Problemy zaczęły się wtedy, kiedy szef klanu dowiedział się...