Zaraz po przeczytaniu pierwszej części serii musiałam sięgnąć po finałowy tom,ponieważ zakończenie sprawiło mój niedosyt tą historią.
Myśląc,że poprzedni tom mnie zaskoczył to byłam w wielkim błędzie.Kontynuacja niesie ze sobą jeszcze większa dawkę emocji i wyjaśnienia całych tajemnic przeszłości na które czekałam.Świat bohaterki pokazuje,że na nikogo nie można liczyć.Nawet najszczersza osoba będzie chciała zemsty,by przejąć władze i wpływy.Odkrycie prawdy mną wstrząsnęło i sprawiło moje niedowierzanie.
Jeszcze bardziej niż w części poprzedniej autorka wprowadziła nas w mafijny świat w której rządzi korupcja,pieniądze i wpływy.Śledząc losy bohaterów czujemy się jakbyśmy byli obok rozgrywajacej się akcji.Dawało to olbrzymich emocji i niepokoju z nim związanych.
Silna kobieta to atut w książce.Kobieta rządzi pokazując,że potrafi!!!Jest perfekcyjnym taktykiem i wszystko wie wcześniej niż inni!
Dylogia Sabatia jest rewelacyjnym romansem mafijnym godnym uwagi i polecenia.Gdy tylko zaczniesz jà czytać to nie będziesz mógł się od niej oderwać.
Gorąco Wam ja polecam
Wydawnictwo: Amare
Data wydania: 2023-01-25
Barbara Dębska
11 lat przygotowywała się do zemsty. Czy jej plan się powiedzie? Zahara Pederaza to radosna, otwarta na świat nastolatka, która uwielbia malować. Ale...
Tayla sądziła, że zostawiła przeszłość za sobą. Otoczona miłością, o jakiej zawsze marzyła, zaczęła budować życie u boku ukochanego. Nowe plany, nowe nadzieje...