Okładka książki - Sekret Jaxa

Sekret Jaxa

Tom 5 cyklu Sinners & Reapers

[Reklama] Wydawnictwo Muza S.A.

Sekrety i tajemnice mają dwa medale. Są takie, które zostały powierzone i takie, które samemu się zgromadziło. Jedne czynią dobro, drugie sieją spustoszenie. Jak myślicie, jaki był sekret głównego bohatera?
  Osobiście wychodzę z założenia, że lepsza szczera i brutalna prawda, niż słodkie kłamstwa. Ale nie nad wszystkim jest się w stanie zapanować.
    Kolejny raz wkroczyłam za sprawą Agnieszki Siepielskiej do świata bikerów. Naszpikowanych testosteronem byczków, których aż nosi. Fajnie było znów im towarzyszyć w perypetiach i w przygodach.
   Autorka fajnie budowała akcję. Stworzyła dynamikę, która serwowała rewolucje pod względem starć między klubami, jak i wewnątrz ich nich samych. Jedno i drugie czytało mi się bardzo dobrze. Było mnóstwo rozmaitych emocji i wrażeń. Spięć na linii kobiet bikerów i ich panów a to z kolei dostarczało odpowiedniej rozrywki.
   Lekturę czyta się szybko i płynnie. Wręcz ekspresowo. Bardzo dobra kontynuacja poprzednich części, która kolejny raz zostawiła mnie w takim momencie, że ciąg dalszy potrzebny na już.
   Zachęcam do czytania z zachowaniem chronologii.

Polecam

Kup książkę Sekret Jaxa

Rhys
Agnieszka Siepielska0
Okładka ksiązki - Rhys

Niebezpieczni mężczyźni, mafia i zło, które czyha za każdym rogiem.Dwudziestoczteroletnia Viviana Thomson pracuje w luksusowym sklepie z odzieżą...

Rafael
Agnieszka Siepielska0
Okładka ksiązki - Rafael

Drobne grzeszki miewają niekiedy bardzo poważne następstwa... Kiedy siedemnastoletnia Isla trafia pod opiekę niewiele starszej Zary, nikt nie podejrzewa...