Okładka książki - Sekret Nieudanych Związków. Pamiętnik Alex.Gi

Sekret Nieudanych Związków. Pamiętnik Alex.Gi

Związek to relacja, która wymaga wzajemnego szacunku, wsparcia i zrozumienia. To dwoje ludzi, którzy sobie ufają, dbają o siebie, a także pozwalają sobie na przestrzeń. To recepta na szczęście.

Jednak często życie nie jest takie, jak w naszych wyobrażeniach. Pojawiają się problemy, toksyczne osoby, czy chociażby przysłowiowe różowe okulary na oczach, przez które idealizujemy sobie wszystko wokół.

Problemów może być masa! Każdy z nas kiedyś borykał się z czymś mniej lub bardziej podobnym. I nie zawsze był tego świadomy. Niektórzy przez całe swoje życie widzą świat w różowych barwach i wydaje im się, że tak powinno właśnie być. Ale czy rzeczywiście?

Na świecie są tysiące kobiet, które na wiele spraw w związku przymykają oko lub milczą, złoszcząc się w głębi siebie. Duszą emocje, a nerwy przykrywają uśmiechem. Ale cała ta złość w końcu będzie potrzebowała ujścia… i to będzie moment, który można nazwać lekcją. Tylko nie zawsze uda się z niej wyciągnąć konsekwencje swoich działań…

„SEKRET NIEUDANYCH ZWIĄZKÓW” to pozycja skierowana do każdej kobiety. To pamiętnik Autorki, w którym spisała ona wszystkie swoje „miłosne podboje”. Można go uznać za niezwykły, ponieważ nie opowiada on o poszukiwaniu uczucia tylko ukazuje, jakie lekcje życie dało Autorce i co mądrego z tego wszystkiego wyciągnęła.

Alex to osoba czerpiąca z życia garściami. Chce być zauważona, doceniona i kochana. Ślepo ufa tym, którzy na to zaufanie nie zasługują. Powoli z życia wyciąga wnioski, chociaż nic nie dzieje się od razu. Jej determinacja do działań powinna udzielić się wszystkim czytelniczkom! 😉

Ta książka napisana jest w formie pamiętnika. Szczere opowieści prosto z życia, ale też z serca. Autentyczność gra tutaj pierwsze skrzypce, a całość wielokrotnie wzbudzi w odbiorcy całą gamę emocji. I co najważniejsze - niesie ona ze sobą ogromny przekaz, który każda kobieta powinna wziąć sobie do serca.

„Po raz pierwszy pomyślałam, że MOGĘ BYĆ DLA SIEBIE WAŻNA.” ❤🩹

Informacje dodatkowe o Sekret Nieudanych Związków. Pamiętnik Alex.Gi: