Nie jest to słodka historia z przyrodnim rodzeństwem w roli głównej.To mroczna powieść poruszające kontrowersyjne tematy zachowań osób,które swoim zachowaniem potrafią ranić i niszczyć inne osoby,aby sprawić sobie przyjemność.
Już na samym początku lektury jest ostrzeżenie ,że jest to mroczny romans z odważnymi scenami i tak właśnie jest.
Z barwną fabuła i świetnymi bohaterami otrzymujemy mocne sceny,które porusza dogłębnie każdego czytelnika.Pomiędzy tym jest mnóstwo sekretów,które dają tajemniczości historii łącząc ja w jedna spójna całość.
W tej książce znajdziemy
motocyklistów,sekretny klub z jeszcze bardziej tajemniczym właścicielem,pożądanie kiełkujące od lat,zniewolenie psychiczne i fizyczne….to tylko niewielka część tego co otrzymacie sięgając po tę powieść.Najbardziej ważna jest relacja przybranego rodzeństwa wraz z odkrywanymi informacjami,których nie chcą za szybko zdradzić.
Wielowątkowość fabuły i odważne opisane sceny są mocna strona tej historii.
Jeśli lubicie mroczne dark romanse z zaskakującym zakończeniem to koniecznie sięgnijci po „Sicko”.Ja polecam książkę i czekam na kolejne mroczne historie autorki.
Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2023-05-18
Tytuł oryginału: Sicko
Tłumaczenie: Dawid Świonder
Barbara Dębska
Dla fanów Punk 57! Właśnie odkryła, że nieznajomy, z którym spędziła noc, zostanie jej przybranym bratem.Świeżo upieczona studentka Amethyst Lilly Tatum...
Drugi tom niebezpiecznie fascynującej serii Elite Kings Club! ,,Teraz jestem tylko zepsutą zabaweczką, nie da się mnie naprawić". Madison Montgomery...