Nie jest to słodka historia z przyrodnim rodzeństwem w roli głównej.To mroczna powieść poruszające kontrowersyjne tematy zachowań osób,które swoim zachowaniem potrafią ranić i niszczyć inne osoby,aby sprawić sobie przyjemność.
Już na samym początku lektury jest ostrzeżenie ,że jest to mroczny romans z odważnymi scenami i tak właśnie jest.
Z barwną fabuła i świetnymi bohaterami otrzymujemy mocne sceny,które porusza dogłębnie każdego czytelnika.Pomiędzy tym jest mnóstwo sekretów,które dają tajemniczości historii łącząc ja w jedna spójna całość.
W tej książce znajdziemy
motocyklistów,sekretny klub z jeszcze bardziej tajemniczym właścicielem,pożądanie kiełkujące od lat,zniewolenie psychiczne i fizyczne….to tylko niewielka część tego co otrzymacie sięgając po tę powieść.Najbardziej ważna jest relacja przybranego rodzeństwa wraz z odkrywanymi informacjami,których nie chcą za szybko zdradzić.
Wielowątkowość fabuły i odważne opisane sceny są mocna strona tej historii.
Jeśli lubicie mroczne dark romanse z zaskakującym zakończeniem to koniecznie sięgnijci po „Sicko”.Ja polecam książkę i czekam na kolejne mroczne historie autorki.
Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2023-05-18
Tytuł oryginału: Sicko
Tłumaczenie: Dawid Świonder
Barbara Dębska
Czwarty tom mrocznej i niegrzecznej serii Elite Kings Club Uprowadzona i więziona przez własną siostrę, Tillie Stuprum nie może zapewnić swojej córce...
Mistrzyni kreowania najmroczniejszych bohaterów powraca! Był wszystkim, czego ona nienawidziła. Do czasu, kiedy wszystko się zmieniło. Saskia Royal...