Okładka książki - Sieć. Czas decyzji (Tom III)

Sieć. Czas decyzji (Tom III)

Tytuł : Sieć: Czas decyzji. Tom III.

Autor : Agata Lasocka - Myszor

Wydawnictwo EmpikGo

Data premiery : 24.04.2024r.

#współpracareklamowa

#współpracabarterowa

#współpracarecenzencka

Opis książki :

„Czas Decyzji” to wielki finał trylogii, w którym wyjdą na jaw sekrety skrywane po drugiej stronie Sieci.

Po tym, jak Gia i Nick zostali oskarżeni o zamordowanie Morgana Hollowaya, nie pozostaje im nic prócz szaleńczego kroku: przekroczenia granicy Sieci. Odkryją coś, do czego nie przygotowało ich żadne szkolenie.

Agencja znajdzie ich jednak wszędzie. Do wyścigu o moc Sieci staną nie tylko jej oddziały, ale przede wszystkim wyznawcy Nowej Ery i tajemnicza Trójca. Stawka jest znacznie wyższa niż życie dwójki Agentów.

Nadciąga burza. Pośród błysków wyładowań przeciążonej Sieci dojdzie do kryzysu energetycznego i wojny, a nawet najtrwalsze więzi zostaną zerwane.

"To, co dla jednego jest rajem, dla innego jest piekłem, a pomiędzy istnieje tylko cienka granica."

Ostatni tom trylogii "Sieć".

Bardzo związałam się z bohaterami i ciężko jest mi ich pożegnać, dobre historie chciałoby się czytać i czytać.

Czas pożegnać się z historią, gdzie poznaliśmy losy Gii i Nicka.

Ostania misja Utalentowanych, przenosi ich do miejsca, które zaskoczy nie tylko czytelników, ale też i bohaterów.

Wątek przemiany bohaterów, jest tak naturalny, że tu należą się wielkie gratulacje autorce.

Poznajemy tożsamość antagonisty, który od samego początku pilnował wrogów Utalentowanych.

Zwroty akcji są nieprzewidywalne, a sama akcja jest tak dynamiczna, że nie sposób oderwać się od lektury.

Trylogia " Sieć" jest najlepszą fantastyką, którą do tej pory przeczytałam.

Książki mimo swojej objętości (trzeba przyznać niezłe to grubaski 🤭) nie ma w nich miejsca na nudę, autorka gwarantuje nam emocje od początku do końca całej trylogii.

Gorąco polecam.

Dziękuję autorce za zaufanie i egzemplarz recenzencki.

#książkoweimpresje #ewelabook #polskiebookstagramy #bookstagrampl

Informacje dodatkowe o Sieć. Czas decyzji (Tom III):

Data wydania: 2024-04-24
Dodał/a opinię: booksitsmypassio

Tagi: fantastykamłodzieżowa

Zobacz opinie o książce Sieć. Czas decyzji (Tom III)

Kup książkę Sieć. Czas decyzji (Tom III)

Sieć. Czas adeptów
Agata Lasocka-Myszor0
Okładka ksiązki - Sieć. Czas adeptów

Nick Smith ma niezwykły talent, pozwalający mu bezkarnie kraść samochody. Prosta robota, prawdziwa okazja... Co miałoby pójść nie tak? Nastoletni złodziej...