Okładka książki - Skowyt

Skowyt

Przychodzę do Was z propozycją bardzo przerażającej historii. Gwarantuję Wam, że "Skowyt" podniesie Wam ciśnienie i sprawi, że będziecie mieli ciarki na skórze.

Komisarz Robert Foks próbuje rozwiązać śledztwo brutalnych morderstw. Podczas śnieżycy w Warszawie dochodzi do makabrycznych zbrodni. Zadziorna prokurator Eliza Kowalczyk dołącza do Foksa. Razem próbują połączyć siły. Zaczyna się walka z czasem, a morderca jest tuż obok.
Czy złapią mordercę? Kim okaże się i dlaczego wycina wnętrzości swoim ofiarom. Czy Folkowi i pani prokurator grozi niebezpieczeństwo?
Dowiecie się, jeśli sięgnięcie po tę książkę.

Autor funduje czytelnikom prawdziwy rollercoaster emocjonalny. Fabuła jest dynamiczna i totalnie nieprzewidywalna. Bohaterowie są ciekawie wykreowani. On policjant z problemami, ona seksowna pani prokurator. Czuć między nimi iskry, a ich przepychanki słowne sprawiają, że nie można oderwać się od książki. Autor sprawia, że czytelnik czuje strach i niepokój. Nie wiadomo komu można ufać. Idealnie zbudowane napięcie. Będzie bardzo brutalnie i momentami krwawo. Będziecie przewracać kartkę za kartką, by razem z bohaterami dorwać psychopatycznego mordercę.
To idealna książka dla fanów mrocznych klimatów.
Czuję niedosyt więc z niecierpliwością będę czekała na kolejny tom, by poznać dalsze perypetie Foksa i Kowalczyk.

Rewelacja! Bawiłam się znakomicie.

Polecam!

Kup książkę Skowyt

Martwy ptak
Maciej Kaźmierczak0
Okładka ksiązki - Martwy ptak

Czy zbrodnia może być dziełem sztuki? W Łodzi dochodzi do serii makabrycznych zbrodni. Łączy je intrygujący schemat - seryjny morderca pozbawia ofiary...

To mnie zabije
Maciej Kaźmierczak0
Okładka ksiązki - To mnie zabije

Kiedy pozycja Matyldy na popularnej platformie streamingowej spada, dziewczyna postanawia zrobić wszystko, by wrócić na szczyt. Do czego się posunie i...