Okładka książki - Śladami twojej krwi

Śladami twojej krwi

Tom 1 cyklu Rupert Ogrodnik

Krwią na ścianie uwieńczone morderstwo.

Podpisane niezdarnym obrazem Picassa.

Ludzkie życie, tak mało ważne, gdy na szali własna zemsta.

Tylko, że on ją kochał. Pomimo wszystkiego, czego zaczynał się o niej dowiadywać.

Czy można zapomnieć wydarzenia z ostatniej doby życia?

Drastyczna śmierć i szok spowodowały, że mózg nie chciał odtworzyć obrazu z ostatniej doby.

To za bardzo bolało.

Zakopał więc te wspomnienia we własnych czeluściach i nie pozwolił do tego wracać.

Obudził się w szpitalu z luką w pamięci.

Co się wtedy wydarzyło? Dlaczego jego żona musiała zginąć? Kto pragnął jej śmierci?

Autorka po raz kolejny zabrała mnie w podróż do ciemnych zakamarków umysłu bohatera, który wierzył w dobro drugiego człowieka. On nie chciał widzieć tych słabych stron.

Nie zabrakło tu mroku, kłamstwa i tajemnicy. Z każdą kolejną stroną dowiadujemu się więcej o Rupercie i jego zamordowanej żonie Kalinie. Wolwowicz po raz kolejny udowadnia, że umie w thrillery psychologiczne 🖤

Informacje dodatkowe o Śladami twojej krwi:

Wydawnictwo: Zwierciadło
Data wydania: 2025-01-29
Dodał/a opinię: anatomiaemocji

Zobacz opinie o książce Śladami twojej krwi

Kup książkę Śladami twojej krwi

W otchłani
Katarzyna Wolwowicz0
Okładka ksiązki - W otchłani

Weronika zakochuje się bez pamięci w starszym od siebie onkologu dziecięcym Dawidzie. Para błyskawicznie decyduje się na ślub. Dziewczyna jest przeszczęśliwa...

Kim jesteś?
Katarzyna Wolwowicz0
Okładka ksiązki - Kim jesteś?

Laura jest szczęśliwą mamą nastolatki i spełniającą się zawodowo panią psycholog. Kiedy poznaje przystojnego Gustawa, w jej życiu zaczynają dziać się rzeczy...