🎄🎄🎄Recenzja przedpremierowa 🎄🎄🎄
Premiera 27.10.2021
"Świąteczne namiętności" - @edyta.folwarska @j.b.grajda @karina_hiddenstorm , @rhythm_of_my_life_ @charlotte__mils @patrycjastrzalkowska @agatasuchockawriter
@winnickamagdalena_autor @annawolf.autor @paulina_swist
Święta dopiero za ponad 2 miesiące ale co z tego. Na świąteczne historie każdy czas jest dobry, a gdy dochodzą grzeszne sceny, od których gorąco się robi na całym ciele, to jeszcze bardziej łaknie się je przeczytać.
Mamy tutaj 10 opowiadań, dziesięciu wspaniałych autorek, których pióro i talent pisraski sprawia, że każde zdanie chłonie się niczym najlepszą czekoladę.
Każde z nich to różne sytuacje jakie mogą się wydarzyć nie tylko w święta ale i na co dzień, ale ten okres świat zawsze dodaje magi. Tak samo jest tutaj. A gdy dodamy śnieg, którego ostatnio bardzo mało, to robi się naprawdę milutko.
Jak to bywa w antologiach, jedne opowiadania są lepsze a inne gorsze, ale wszystkie się bardzo miło czytało. Każde z nich ma wielki potencjał na nowe powieść, które podbiją serca nie jednej czytelniczki.
Oprócz rozgrywających scen, od których bicie serca przyśpiesza a na twarzy zagości wielka czerwień, najdziecie różnych bohaterów, różne fabuły i niezwykle spotkania. Będzie także strasznie, na jednym opowiadaniu ciarki wystąpiły mi na całym ciele.
Bohaterowie to także różne osobowości. Począwszy od nieśmiałych kobiet po charakterne kocicie. A faceci, pewni siebie, groźni, charyzmatyczni, ale także ze złamanym sercem i poczuciem pustki.
Niewinne spotkania które zmieniają się w podniecającą grę, a później może w coś innego.
Miałam także okazję poznać losy dalszych bohaterów z innych książek, ale z jakich to Wam nie zdradzę. Będzie to mała, słodka niespodzianka.
W takich krótkich opowiadaniach trochę ciężko o miłość ale zapewne dostajemy jej namiastkę.
Kochani jeśli lubicie świata połączone z nutką subtelnego lub niegrzecznego seksu, to to jest antologia, która Wam da wiele przyjemności i zapozna z niegrzecznymi facetami.
8/10❤
Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2021-10-27
glinka_54_czyta
Emily Carson to dziewczyna świeżo po studiach, świętująca zdobycie pierwszej pracy. Przypadkowo poznaje Marcusa, który robi na niej wrażenie prostackiego...
Po wstrząsających przejściach Emily próbuje odzyskać równowagę psychiczną. Wraca do pracy, gdzie poznaje Steve'a; ten nie ukrywa zauroczenia...