Ok³adka ksi±¿ki - ¦wiat³o miêdzy oceanami

¦wiat³o miêdzy oceanami

Ocena: 4.89 (71 g³osów)
Inne wydania:
Znalaz³am t± ksi±¿kê w bibliotece na pó³ce "Od³ó¿ tu ksi±¿kê je¶li nie wiesz ,gdzie jest jej miejsce". Zachêci³ mnie krótki opis i fakt ,¿e to debiut ,który ju¿ dotar³ do 28 krajów. Zazwyczaj zapominam o takich ksi±¿kach zaraz po przeczytaniu... Tej nie zapomnê. Historia poruszy³a mnie i moje serce szczególnie,¿e czyta³am j± na ³ó¿ku le¿±c obok mojej ¶pi±cej córki ,której widok doprowadza³ mnie co i rusz do wzruszeñ. Tom i Isabel s± dla mnie lud¼mi ,których pokocha³am od pierwszych stron. Za to co zrobili, za to jak kochali ma³± Lucy i za to ,¿e j± oddali ,gdy by³o trzeba. Za to ,¿e Isabel siê nie podda³a ,choæ musia³a zwróciæ dziecko prawdziwej matce. Uwielbiam Hannah za to ,¿e by³a cierpliwa i nie podda³a siê córce ,która nie chcia³a jej znaæ. Uwielbiam autorkê za to ,¿e pozwoli³a mi przestaæ p³akaæ na koñcu, daj±c mi szansê bym wierzy³a ,¿e Tom umrze szczê¶liwy...Móc jeszcze raz zobaczyæ swoj± ma³± Lulu. Wrócê do tej ksi±¿ki, gdy bêdê star± Pani±:) Dla wzruszeñ! Dlaczego nie sze¶æ? Za to ,¿e brakuje jeszcze Pani autorce dopracowania. Zdania s± bardzo proste , brakuje opisów i widaæ ,¿e to "¶wie¿yna" ,ale wierze w ni± bardzo!

Informacje dodatkowe o ¦wiat³o miêdzy oceanami:

Wydawnictwo: Albatros
T³umaczenie: Anna Dobrzañska
Doda³/a opiniê: Magdalena Turek

Tagi: bóg

wiêcej
Zobacz opinie o ksi±¿ce ¦wiat³o miêdzy oceanami

Kup ksi±¿kê ¦wiat³o miêdzy oceanami

Cytaty z ksi±¿ki

[...] aby my¶leæ o przysz³o¶ci, nale¿y pogodziæ siê z tym, ¿e nie zmieni siê przesz³o¶ci.

Wiêcej

Cz³owiek w swojej podró¿y przez ¿ycie jest niczym ¿elazo hartowane przez ka¿dy kolejny dzieñ i ka¿d± osobê, któr± spotyka na swej drodze. Blizny s± jak wspomnienia.

Wiêcej
Wiêcej cytatów z tej ksi±¿ki

Zobacz tak¿e