💫 „Szczęście pisane marzeniem” jest porywającą powieścią o ucieczce przed światem i ludźmi,którzy przysporzyli cierpienia.Samotność po stracie pomaga zapomnieć i wyciszyć się-jednak nie da się wymazać całkowicie tej straty. Emocje buchają jak pochodnie,bo bohaterowie walczą o każdy dzień.Niezrozumienie oraz brak wsparcia najbliższych przynoszą kłopoty i osób chcących odzyskać swoją przynależność.Razem z tym wzrasta niebezpieczeństwo o swoje życie!
💫Książka pokazuje czym jest bezinteresowna pomoc oraz spotkanie w najmniej oczekiwanym czasie osoby,która wywraca uporządkowane i spokojne życie.Armagedon wtedy jest gwarantowany.Zabawne sytuacje i cięty język bohaterów sprawia uśmiech na twarzy.
💫Obraz przyjaźni jest bardzo mocno widoczny.Przyjaciel Gabriela będzie mógł rozpocząć nowy rozdział.Życie mimo wielu cierpień przynosi odrobinę szczęście,tylko trzeba mu trochę pomóc.
💫Na końcu książki otrzymujemy świąteczne rytuały,które warto wypróbować i by ciało poczuło odrobinę szczęścia i relaksu.
💫Powieść jest piękną i ciepłą opowieścią,która zachwyci każdego czytelnika szukającego dobrej historii wraz z odkrywaniem tajemnic przeszłości i odnalezieniem odpowiedzi na pytanie,czy można wymarzyć sobie szczęście.Czytajcie.
💫Z całego serca polecam
Wydawnictwo: Znak
Data wydania: 2024-11-27
Barbara Dębska
Promyk słońca to druga – po bestsellerowej Gwiazdce z nieba – powieść wchodząca w skład nowej, świetnie przyjętej przez czytelników...
Zawsze warto wysłuchać historii drugiego człowieka do końca. W ten sposób można uratować komuś życie. Kinga straciła już wszystko: dom, rodzinę, dziecko...