Okładka książki - Sześć rajskich nocy

Sześć rajskich nocy

Współpraca recenzencka z autorką

Gorąca, kusząca plaża...
Piękne krajobrazy i szum fal...
Bezchmurne niebo i miliony widocznych gwiazd na niebie...
Spokój, relaks i oni...

Wyjeżdżając na wakacje, Anna nie sądziła, że spotkanie z dawną miłością będzie miało na nią taki wpływ. A może właśnie na to liczyła? Jest też mężczyzna, który dla pięknej kobiety jest w stanie zrobić wiele, ale czy dostrzeże prawdę?
Jak pewna tajemnica wpłynie na ich relację?
Jak to się zakończy? Czy kobieta po metamorfozie da szansę dawnej miłości?

Zaczynając swoją przygodę z lekturą, nie sądziłam, że tak bardzo się wciągnę. Historia nie jest długa, ale bardzo intensywna. Szybkie tempo akcji powoduje szybsze bicie serca i wzmaga ciekawość poznania dalszych wydarzeń.
Napięcie rośnie podobnie jak uśmiech na twarzy.

Poznajemy Annę, która przeszła niesamowitą metamorfozę i postanawia udać się na wakacje do miejsca, które dobrze zna.
Kobieta spotyka mężczyznę, który jest nią zafascynowany. Już od pierwszego spotkania mocno iskrzy między nimi.
Bohaterowie zmieniają się, ich relacja nabiera tempa, a ja czytałam z coraz to większą ciekawością. Jest gorąco, intensywnie i namiętnie. Nie brakuje też rozmów z żartami, sarkazmem i dystansu, który tak bardzo cenię sobie w lekturze. Jest tak na luzie, że aż chce się dalej czytać.

Uśmiech nie schodził mi z twarzy, nie tylko przy spotkaniach tych dwojga, ale też przy opisach przyrody.
Marmaris kusi swoim pięknem i klimatem, że aż sama nabrałam ochoty na wakacje w tamtym miejscu.

Nie zabrakło też rumieńców oraz chichotania. Kilka razy mocno się zdziwiłam obrotem spraw, ale końcówka totalnie mnie zaskoczyła. Czego jak czego, ale tego się nie spodziewałam.
Samo zakończenie czytałam chyba z pięć razy, bo nie mogłam w to uwierzyć. Chyba nadal jestem tym zaskoczona 😅
Ale to oczywiście na plus 💜

Cała historia wywołała u mnie sporo emocji, a zakończenie nadal siedzi mi w głowie.
Urokliwe miejsca aż wołają, żeby samemu je poznać.

Kto wie, może się skuszę? 🤫

Zdecydowanie jest to historia, która zapada w pamięć i nie chce się jej kończyć.
Jest to opowieść, którą zdecydowanie warto poznać 🖤

Bardzo polecam 🖤

Informacje dodatkowe o Sześć rajskich nocy:

Wydawnictwo: selfpublishing
Data wydania: 2014-06-05
Dodał/a opinię: zaczytanaa_rysow

Zobacz opinie o książce Sześć rajskich nocy

Kup książkę Sześć rajskich nocy

Zemsta o smaku Latte
Monika Hołyk-Arora0
Okładka ksiązki - Zemsta o smaku Latte

Latte. Słodka, z domieszką kawowej goryczy i południowego słońca... Zemsta. Pragnienie odwetu za doznane krzywdy... Co te dwie pozornie odmienne rzeczy...

Dzień przed Gwiazdką
Monika Hołyk-Arora0
Okładka ksiązki - Dzień przed Gwiazdką

Maria to zwariowana, kochająca życie i podróże programistka. Przez przyjaciółkę bywa jednak pieszczotliwie określana mianem “Panny Grinch”...