Okładka książki - The Rolling Stones. Zespół, który nie poddaje się żadnej definicji patronujemy

The Rolling Stones. Zespół, który nie poddaje się żadnej definicji

Kocham muzykę rockową, więc dla mnie Rolling Stones to klasyka, którą znam. Muzycznie oczywiście. Po tej książce poukładała mi się wiedza o powstaniu zespołu, jego koncertach (w tym sławnym koncercie z Sali Kongresowej), o życiu prywatnym członków zespołu. Najlepsze w niej jest to, że to biografia, która była napisana nie przez członka zespołu, jest więc wiarygodna (sam autor przeprowadził dziesiątki wywiadów, przejrzał materiały prasowe, a nawet rozmawiał z dyrektorem szkoły, w której uczył się Mick Jagger). Warto po tę pozycję sięgnąć, bo panowie nadal jeszcz grają i nie mają zamiaru przestać :)

Informacje dodatkowe o The Rolling Stones. Zespół, który nie poddaje się żadnej definicji:

Wydawnictwo: Amber
Data wydania: 2012-11-29
Kategoria: Biografie, wspomnienia, listy
Dodał/a opinię: pokooj36

POLECANA RECENZJA

Zobacz opinie o książce The Rolling Stones. Zespół, który nie poddaje się żadnej definicji

Kup książkę The Rolling Stones. Zespół, który nie poddaje się żadnej definicji

Polański
Christopher Sandford0
Okładka ksiązki - Polański

Nieautoryzowana biografia jednego z najwybitniejszych artystów świata, absolwenta łódzkiej Filmówki. Słynnego reżysera filmowego i teatralnego, od czasu...