Okładka książki - To nie mój dzień

To nie mój dzień

Śmiech odgrywa kluczową rolę w życiu każdego z nas. Na pewno wszyscy znamy powiedzenie, że śmiech to zdrowie.

Czasem, życie daje w kość, potrzebujemy odrobiny motywacji, aby wywołać uśmiech na twarzy. Wtedy na ratunek przychodzą książki pełna humoru:
„To nie mój dzień” @joannapuchalska_autorka.

Od samego początku autorka wprowadza nas w zakręcony świat głównej bohaterki.
Bożena to singielka, która w krótkim czasie doznaje kumulacji nieszczęść.
Chłopak zdradził ją z sąsiadką, w niedługim czasie traci pracę, w dodatku może zostać pozbawiona dachu nad głową, bo niespodziewanie powróciła jego właścicielka. Jak by było mało tego, to dodatkowo nie może uciec w świat ulubionych krzyżówek, bo jakiś przystojniak wykupił wszystkie.

Życie często pełne jest niespodziewanych sytuacji, a nic tak nie rozkręca wyobraźni, jak pogodna komedia z nutą życiowej refleksji.
Joanna Puchalska umiejętnie łączy wątek obyczajowy z romantycznym, tworząc historię bliską sercu czytelników. Zabawne postacie mają zdolność przyciągania nas nie tylko swoimi wyczynami, ale także nieprzewidywalnością sytuacji, w które się pakują. Autorka zabiera nas w podróż przez barwny świat literackiego humoru, gdzie każda strona kryje w sobie uśmiech i lekkie szaleństwo.

„To nie mój dzień” ta książka, daje emocje, ukojenie, moment wzruszenia i niegasnący uśmiech od ucha do ucha. Każdy z nas zasługuje na chwilę radości, a książki pełne humoru to idealny sposób, aby wywołać uśmiech na naszej twarzy

Informacje dodatkowe o To nie mój dzień:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2026-01-12
Język oryginału: Polski
Dodał/a opinię: Ela-Monia

Zobacz opinie o książce To nie mój dzień

Kup książkę To nie mój dzień

Wilczyce z dzikich pól. Kresowe Polki z temperamentem
Joanna Puchalska0
Okładka ksiązki - Wilczyce z dzikich pól. Kresowe Polki z temperamentem

Dziesięć kresowych Polek z temperamentem – potrafiących samodzielnie zadbaćo swoje interesy.  Anna Błocka – poszła do Stambułu za...

Polki, które zmieniły wizerunek kobiety
Joanna Puchalska0
Okładka ksiązki - Polki, które zmieniły wizerunek kobiety

Bohaterki tej książki były na swój sposób niezwykłe, wychodziły poza stereotypowe role społeczne przypisywane kobiecie. Każda z tych nieprzeciętnych...

Opad
Opad