Tron Upadłych

Ona zaradna malarka, która po śmierci ojca stara się związać koniec z końcem dokonując złego wyboru. Wchodzi w układ z mężczyzną dla którego fałszuje obrazy, a teraz on ją szantażuje.
On książe ciemności, jego królestwo karmi się zazdrością. Obdarzony niezwykłą mocą jak i niezwykłym urokiem, kiedyś podjął złą decyzję i teraz całe jego królestwo jest zagrożone.
Aby uchronić je przed zagładą zaczyna grać w bardzo niebezpieczną grę. Jedna z jego wskazówek wiedzie go do Camilli. Musi nakłonić ją do namalowania przeklętego przedmioty, aby odkryć kolejną część zagadki.
Calilla nie mówi jednak wszystkiego, nie chce namalować przedmiotu, gdyż ma ona niezwykłe umiejętności. Czy rada braci by uwieźć piękną Camillę zadziała, czy też to Camilla zdobędzie lodowate serce księcia. A może się okaże, że oboje są pionkami w grze i by ją wygrać muszą połączyć siły?
Demoniczne dwory, wampiry, siedem grzechów, a przez to wszystko idzie się z niezwykle przystojnym i działającym na zmysły księciem. Jeśli lubisz romantasy to z pewnością będzie książka dla Ciebie.
Na uwagę zasługuje też przepiękne wydanie, cudowne barwione brzegi i twarda oprawa. To jedna z najpiękniejszych książek w mojej kolekcji.

Informacje dodatkowe o Tron Upadłych:

Wydawnictwo: Otwarte
Data wydania: 2024-07-03
Dodał/a opinię: Diana Wiszniewska

Tagi: fantasy Fantastyka naukowa (science fiction)

Zobacz opinie o książce Tron Upadłych

Kup książkę Tron Upadłych

Królestwo Przeklętych
Kerri Maniscalco0
Okładka ksiązki - Królestwo Przeklętych

Dwór Gniewu miał być dla niej tylko przystankiem w drodze do dworu Pana Pychy. Ale wszystko potoczyło się inaczej, niż zakładała. Emilia di Carlo, siostra...

Jak upolować Drakulę
Kerri Maniscalco0
Okładka ksiązki - Jak upolować Drakulę

Kontynuacja bestsellerowej serii ,,Stalking Jack the Ripper". Wszyscy, którzy uwielbiają Thomasa i Audrey Rose, a zwłaszcza ich zaczepne dialogi, w tej...