Okładka książki - Twoja wina

Twoja wina

,, W szkole pewnie nikt nie zdaje sobie sprawy z tego, przez co przeszliśmy, ale każdy ma jakiś sekret. Każdy nosi w sobie ból, o którym nikomu nie mówi."

,,Twoja wina" pokazuje świat prawdziwy, brutalny i to jak wiele może przejść jedna istota i iść przez życie dalej z uniesioną głową.

Jane Doe to silna dziewczyna, która życie już poznała z tej brutalnej strony, bez lukru i domowego ciepła. Każdy dzień to dla niej walka o kąt dla siebie. Jej artystyczna dusza, pozwala przetrwać najbardziej trudne chwile i pozwala odciąć się od świata, który zgotował jej piekło.

Jamie to chłopak, który uwielbia zatracić się w słowie pisanym i przenieść do świata fikcji. Wraz z wiekiem staje się coraz pewniejszy siebie i zna dokładnie swoje zalety. Każdego dnia podbijał serca dziewczyn swym urokiem osobistym, aż całkiem nieoczekiwanie odkrył dziewczynę o duszy poszarpanej przez los z iskierką nadziei na lepsze jutro.

Ta para toczyła wewnętrzną walkę z uczuciem, które było miedzi nimi. Ta miłość była skazana na cierpienie i ból nie tylko Jamie i Jane, ale również ich najbliższych.

Czy ten związek ma szansę przetrwać? Czy miłość w ich przypadku oznacza szczęście? Tego dowiecie się z książki.

Książka ta to wulkan emocji, który z każdą kolejną stroną zapierał mi dech w piersiach, by niczym gorąca lawa nie ostudzić emocji do ostatniej strony. Polecam książkę.

Informacje dodatkowe o Twoja wina:

Wydawnictwo: Burda Książki
Data wydania: 2021-01-27
Tytuł oryginału: Black Tangled Heart
Dodał/a opinię: Marta Wiczuk

Tagi: bóg

Zobacz opinie o książce Twoja wina

Kup książkę Twoja wina

„Każdy nosi w sobie ból, o którym nikomu nie mówi”

Więcej cytatów z tej książki

To, co najważniejsze
Samantha Young0
Okładka ksiązki - To, co najważniejsze

Witamy w Hartwell, spokojnym, nadmorskim miasteczku, gdzie dzięki tajemnicy sprzed wielu lat pewna kobieta zrozumie, co znaczy prawdziwa miłość... Doktor...

The Fragile Ordinary
Samantha Young0
Okładka ksiązki - The Fragile Ordinary

Nazywam się Comet Caldwell. I nienawidzę swojego imienia. Ludzie spodziewają się niesamowitych rzeczy po dziewczynie o imieniu Comet. Kogoś wyluzowanego...