Okładka książki - Tylko dziś się liczy. 10 przykazań spokoju i szczęścia Jana XXIII

Tylko dziś się liczy. 10 przykazań spokoju i szczęścia Jana XXIII

,,Tylko dzisiaj się liczy - czas życia, czas kochania. Czas, który został złożony w moje dłonie i wyryty w mojej duszy. Owo dzisiaj mogę przegapić i roztrwonić. Mogę jednak odczuwać i wypełniać, dźwigać i kształtować, chłonąć i smakować. Tylko dzisiaj się liczy..."

To niezwykłe vademecum duchowe, które poprowadzi nas w naszej codzienności. Rozważając kolejne przykazania spokoju i szczęścia dostajemy wiele inspiracji pobudzających naszą kreatywność, otwieramy się na działanie Ducha Bożego i ubogacamy naszą codzienność. Ponadto autor w każdym rozdziale proponuje konkretne ćwiczenia duchowe, zostawia drogowskazy i rozważa Pismo Święte.
Zachęcam do zapoznania się z tą wspaniałą książką, zgodnie z 5 przykazaniem spokoju i szczęścia Jana XXIII ,,Tylko dzisiaj przeznaczę przynajmniej 10 minut na dobrą lekturę, pamiętając, że jak pokarm potrzebny jest ciału do życia, tak dobra lektura potrzebna jest do życia duszy".

Informacje dodatkowe o Tylko dziś się liczy. 10 przykazań spokoju i szczęścia Jana XXIII:

Wydawnictwo: Święty Wojciech
Data wydania: 2022-04-29
Kategoria: Duchowość, religia
Tytuł oryginału: Heute, nur heute
Dodał/a opinię: Marigolds216

Tagi: Duchowośc i przeżycia religijne

Zobacz opinie o książce Tylko dziś się liczy. 10 przykazań spokoju i szczęścia Jana XXIII

Kup książkę Tylko dziś się liczy. 10 przykazań spokoju i szczęścia Jana XXIII