Okładka książki - Tylko mnie nie zapomnij

Tylko mnie nie zapomnij

Ta historia od pierwszych stron daje dokładnie to, czego można się spodziewać po autorce. Znając jej wcześniejszą twórczość, nie nastawiałam się na nic innego niż romans, ale muszę przyznać, że ten okazał się wyjątkowo ciepły i pełen uroku. To jedna z tych książek, które otulają czytelnika i sprawiają, że trudno się od nich oderwać.

Relacja między Samantą a Xavierem rozwija się w sposób, który jednocześnie bawi, wzrusza i przyciąga. Ich pierwsze spotkanie jest pełne chemii i emocji, a późniejsze wydarzenia tylko pogłębiają to wrażenie. Bardzo podobało mi się, jak autorka zestawiła ze sobą dwie zupełnie różne osobowości, z odmiennymi doświadczeniami i bagażem przeszłości. Dzięki temu ich historia wydaje się autentyczna i jeszcze bardziej angażująca.

Xavier totalnie skradł moje serce. Stał się moim kwaskowym mężem i zdecydowanie jest to ideał mężczyzny, bohatera, którego po prostu się kocha. Ma w sobie wszystko, co sprawia, że czytelnik mięknie. Jest opiekuńczy, momentami irytujący, ale właśnie to czyni go tak prawdziwym i niezwykle pociągającym.

Cała książka jest przepełniona ciepłem, rozczulającymi momentami i pozytywną energią. To historia, która zostawia po sobie przyjemne wibracje i uśmiech na twarzy. Idealna na wieczór, kiedy ma się ochotę na coś lekkiego, ale jednocześnie emocjonalnego.

Czytelnik lubiący romanse będzie w pełni usatysfakcjonowany, a ja śmiało mogę powiedzieć, że ta historia mnie oczarowała.

Informacje dodatkowe o Tylko mnie nie zapomnij:

Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2026-04-22
Tytuł oryginału: Say You'll Remember Me
Dodał/a opinię: ubookmi

Tagi: romans

Zobacz opinie o książce Tylko mnie nie zapomnij

Kup książkę Tylko mnie nie zapomnij

Życie jest zbyt krótkie
Abby Jimenez0
Okładka ksiązki - Życie jest zbyt krótkie

Nowa książka autorki ,,To tylko przyjaciel" - Bestsellera Empiku 2020! ,,Słodka i przejmująca komedia romantyczna - naprawdę wspaniała historia miłosna" ...

To nie może się udać
Abby Jimenez0
Okładka ksiązki - To nie może się udać

Życie Alexis Montgomery zostaje wywrócone do góry nogami z powodu pewnego zwariowanego zakładu, pysznej kanapki z grillowanym serem i małej kózki w piżamce...