"Układ (nie)Idealny" to piękna,pełna ciepła książka ,która zawładnęła moim sercem.
To opowieść o przyjaźni dwóch kobiet Nadii i Bianki,które postanawiają wybrać się na weekendowy wypad do Paryża ,by tam się zrelaksować i poderwać jakieś "Ciacho" .Nadia spotyka tego jednego (Wiktora )który miał być tylko na jedną noc.Miała nie wchodzić w żadne bliższe relacje i układy.Los jednak z niej zadrwił.Dlaczego? Tu już zapraszam do lektury,nie chcę zdradzać szczegółów,bo czytanie nie miało by sensu.Za to bardzo polecam książkę Katarzyny Zięciny,gdyż jest warta uwagi.
Autorka odpowie na wszystkie pytanie,dowiemy się, czy związek oparty tylko na seksie ma jakiekolwiek szanse na przetrwanie,czy związek na odległość to jest to czego szuka Nadia i Wiktor..i ile cierpienia jest w stanie przejść Nadia.Bo oprócz tej niesamowitej historii w książce jest również wiele tajemnic do odkrycia.Tajemnic i sekretów,które mają delikatne podłoże.
Książkę czyta się na prawdę dobrze,akcja jest szybka,fabuła doskonała,że nie ma czasu na nudę.Bardzo podoba mi się to,ze autorka pomimo opisów scen erotycznych nie opisywała je dosłownie,pozostawiła czytelnikowi swobodę na to by samemu reszty się domyślać .
"Układ (nie)Idealny "to pełna uroku powieść,która chwyta czytelnika za serce do tego stopnia,że po przeczytaniu na długo zapada w pamięci.Jestem ciekawa drugiej części.
Data wydania: 2018 (data przybliżona)
Język oryginału: Polska
codzienna