Okładka książki - Umbra

Umbra

Tom 1 cyklu Synowie Umbry

🧡„UMBRA” to zachwycający romans mafijny,który rozpoczyna nową serię mafijną ”Synowie Umbry”.
W pierwszym tomie otrzymujemy historię bossa Umbry-Greyson’a i jego oblicze w mafijnym świecie oraz zasad,które bezwzględnie przestrzega.Jest mężczyzną,który bierze-często nie pytając.A nieplanowana ciąża-miesza w jego brutalnym świecie,lecz daje nadzieję,że da mu „coś” więcej niż tylko,albo aż-dziedzica. Da mu kobietę,która wpada do jego życia jak bumerang i która musi wiele zrozumieć,by stać się idealna w nieidealnym świecie Umbry stojąc obok bezwzględnego człowieka!

🧡Historia porywaja już od pierwszej strony.Nic nie dzieje się bez przyczyny,a każda decyzja niesie ze sobą konsekwencje. I to one są początkiem „relacji” bohaterów,którzy niepytani stają się kimś dla siebie-choć nigdy by tego nie zaplanowali. Nie mamy tutaj uległych bohaterów oraz wydarzeń,które jesteśmy w stanie przewidzieć. Wrogowie, matka,której nic nie pasuje,rządy mafijne i obok dwoje zaufanych osób są światem dla bohatera,który musi być zawsze czujny! Umbra nie zna litości oraz przebaczenia i widzimy to niejednokrotnie!

🧡Historia idealnie oddaje obraz świata mafijnego i wiele niebezpieczeństw z nią związanych.Nie tylko uczestniczymy we wprowadzeniu Bailey do świata Umbry,poprzez odpowiednie działania,ale również wydarzenia,które zagrażają życiu i powodują szybsze bicie serca! Znakomita kreacja bohaterów plus ich charaktery oraz „docieranie się” dają wybory romans osadzony w mafijnym świecie.
🧡Historia zawładnęła mnie bez reszty i dajcie się jej porwać-czytajcie-będziecie zachwyceni!
🧡Polecam📖

Kup książkę Umbra

Bound to the King
Katarzyna Małecka0
Okładka ksiązki - Bound to the King

Dwudziestosześcioletnia Reva Mariana Souza ma w życiu jeden cel – chce walczyć z przestępczością w rodzinnym Rio de Janeiro. Szkolona przez ojca...

Król południa
Katarzyna Małecka0
Okładka ksiązki - Król południa

„Chciał, by przekonała się na własnej skórze, że ludzie, którzy się od niego odwracają, nie mogą liczyć na przebaczenie”. Trini...