„Moje serce mnie zdradziło. Staram się zapanować nad przyspieszonym oddechem, ale już brakuje mi powietrza. Mój rozum kompletnie się wyłączył, a serce łomocze jak szalone.”
Angel po latach nieobecności wraca do rodzinnego Liverpoolu na pogrzeb ojca. Planuję zamieszkać w domu rodziców. Okazuje się jednak, iż został sprzedany. Pomoc oferuje jej przyjaciel i zarazem prawnik rodziny Pan Lincoln. Mężczyzna po śmierci żony mieszka z dwoma synami Travisem i Cameronem. Nagłe pojawienie się dziewczyny wywoła nie lada poruszenie. Angel wzbudzi zainteresowanie u braci, każdy będzie chciał ją zdobyć. Jak zakończy się ten miłosny trójkąt? Czy Angel wybierze któregoś z braci? A może żadnego? 🤔
Autorka wykreowała nam bohaterów, którzy są jak ogień i woda. Travis to porządny, poukładany i pracowity prawnik, który ma przejąć kancelarię po ojcu. Cameron jest z kolei buntownikiem. Posiada wiele tatuaży, gra na gitarze, śpiewa oraz układa piosenki. To artystyczna dusza, która się pogubiła we własnym świecie. Przyznaję bez bicia, moje serce skradł Cameron. Niegrzeczni chłopcy już tacy są, nie da się im oprzeć. 😈Przynajmniej ja tak mam 😅
Bracia nie darzą się sympatią przez pewne wydarzenie z przeszłości. Biedna Angel poniekąd staje się marionetką w ich rękach. Przekonanie się o tym będzie dla niej bolesne. Przyznam szczerze, że momentami mnie denerwowała swoim niezdecydowaniem. Im dłużej jednak poznawałam, jej myśli i odczucia, tym bardziej ją rozumiałam. Chciałam, tylko aby w końcu była szczęśliwa. 🥰
Kolejna pozycja od autorki, która wywołała u mnie wiele emocji. Wielokrotnie miałam ochotę udusić bohaterów za ich niektóre zachowania. Bywały momenty wzruszenia, jak i śmiechu. Uwielbiam styl pisarki, który sprawia, iż przez książkę wręcz się płynie. Nie byłam w stanie się oderwać. 😅 Przy końcówce dostałam lekkiego zawału, miałam już bowiem swoją wizję zakończenia. Autorka jednak zaskoczyła mnie niespodziewanym zwrotem akcji i wszystko się odmieniło. Na lepsze czy na gorsze? Najlepsza odpowiedź: Sprawdźcie sami. 🤪 👇
Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2022-11-23
Anitka_170
Płomienny romans, słoneczne Bari, luksusowy dom mody Wyjazd do Włoch miał być dla Holly szansą na zrobienie kariery modelki. Na miejscu postanawia jednak...
Mroczna uczelnia kryje niejedną tajemnicę Młoda łowczyni wampirów Hazel Prescott rozpoczyna naukę w prestiżowym Shadowbrook College, uczelni dla studentów...