Okładka książki - Wizjoner

Wizjoner

Znacie serię kryminalną z Gabrielą Sawicką?
Jeśli tak, to koniecznie musicie przeczytać "Wizjonera"! Jeśli nie, to... Także musicie przeczytać, bo to kawał dobrego kryminału. Diana Brzezińska posiada lekkie pióro i z przyjemnością płynie się przez historię, którą chce opowiedzieć czytelnikowi.
Seryjny morderca pozostawiający po sobie symbol, dzięki któremu można powiązać ofiary. Pani komisarz, jej partner i prokurator, którzy prowadzą jednocześnie dwa śledztwa - oficjalne i nieoficjalne, na własne potrzeby. Powrót profilera do ojczyzny i sprawa, do której zostaje od razu przydzielony. Z każdą stroną napięta atmosfera i niepewność co do osób, z którymi się współpracuje, potęgują swoją wartość. Autorka umiejętnie operuje faktami, motywami i emocjami tak, aby czytelnik miał trudności w odłożeniu lektury na później.
Z początkami nowych serii bywa różnie, ale w tym przypadku muszę napisać, że nie ma obaw. Fani pióra Diany Brzezińskiej mogą spać spokojnie i sięgać po najnowszą książkę autorki. Za sprawą krótkich rozdziałów "Wizjonera" czyta się w ekspresowym tempie, co ma swoje zalety, ale i wady. Pozostaje czekać na kolejny tom, po który sięgnę z przyjemnością. Polecam!

Informacje dodatkowe o Wizjoner:

Wydawnictwo: Otwarte
Data wydania: 2024-04-24
Dodał/a opinię: gdziejatamksiazk

Tagi: Thrillery i suspens

Zobacz opinie o książce Wizjoner

Kup książkę Wizjoner

Komisarz Agata Skibińska uważała, że jej życie od dłuższego czasu było równią pochyłą. Nie widziała żadnej szansy na poprawę tego stanu.

Kropelki potu zbierały mu się na karku. To była jedna z najtrudniejszych decyzji w jego karierze. Czuł narastające podniecenie pomieszane z przerażeniem.

Więcej cytatów z tej książki

Nie dopniesz swego
Diana Brzezińska0
Okładka ksiązki - Nie dopniesz swego

Prokurator Gabriela Sawicka jeszcze nie rozpakowała rzeczy w nowym gabinecie, a już wezwano ją na miejsce zbrodni: w polickim lesie znaleziono męskie przedramię...

Nie oskarżysz mnie
Diana Brzezińska0
Okładka ksiązki - Nie oskarżysz mnie

W Trzeszczynie odkryto zbiorową mogiłę. Sprawa zostaje powierzona Gabrieli Sawickiej. Wszystkie ofiary to mężczyźni w wieku od 30 do 50 lat. Jednak jest...