Okładka książki - Wygrana

Wygrana

„Jak można kogoś tak oczarować, tak opętać?”

Od przybytku głowa nie boli, ale Alicja nie spodziewała się nawet w najmniejszym stopniu, jaką lawinę wydarzeń wywoła jedna malutka wygrana.
Nijakie życie, nijaka codzienność, przeciętny wygląd.
I nagle wszystko zmienia się diametralnie dzięki paczce ciastek. Pobyt w luksusowym hotelu nad morzem, a do tego nieprzewidziany rozwścieczony, aczkolwiek bardzo przystojny współlokator. Wybuchowa para, która walczy ze sobą tak zajadle, że aż iskry lecą. Dwoje ludzi z totalnie różnych światów. Bogacz i Kopciuszek. Złośliwe babsko z niewyparzonym językiem i gbur jak ich mało. Z tego nie może przecież wyjsć nic dobrego. Ale jednak. Początkowe Hate/Love zmienia się w fascynację i niesamowite pożądanie.

A potem jak to w życiu bywa, coś się musi zepsuć, a posklejanie roztrzaskanego serca, może być trudniejsze niż by się mogło wydawać. Jednak nieoczekiwanie cała sytuacja sprawia, że Alicja nie może opędzić się od zauroczonych nią facetów, których przez tą całą sytuację, ma aż nadto w swoim otoczeniu.
Robert, Gino, Karol.
Wszyscy chcą czegoś od Alicji. Każdy z nich ma względem niej pewne zamiary, ale który to ten jedyny, którego wybierze, a który tylko miesza by pozbyć się niewygody, o tym musicie przekonać się sami.

Oj Agnieszka, ale zaplątałaś uczuciowo i nie tylko, tą historię. Niesamowita dawka humoru, emocje, które,aż buzują wśród wszystkich bohaterów, a szczególnie między Alicją i Robertem.Dwoje ludzi z totalnie różnych światów, którzy nigdy nie powinni byli się spotkać, a którym ta osobliwa relacja, totalnie namieszała w życiu. I zapewniam Was i Wy też nie będziecie się nudzić, bo gdy w połowie książki spodziewamy się Happy Endu, autorka niemiłosiernie gmatwa wszystko między nimi, że aż jest mi ich szkoda.Ale na tym to właśnie polega, żeby, aż do końca czuć to napięcie i tą niepewność, by potem móc przeczytać ostatnią stronę książki.
I to właśnie Agnieszka potrafi.
Totalnie wciągnąć w fabułę, rozśmieszyć, ale też wzruszyć i zdenerwować, a co sprawia, że pochłaniamy książkę w parę godzin. Świetna historia na nadchodzące wakacje i osobliwi bardzo bohaterowie.
Należy też wspomnieć o tych najbardzej pikantnych i gorących momentach,które są idealnym dopełnieniem całości.

Reasumując, gorąco polecam, zresztą jak każdą książkę Agnieszki i oczywiście, pięknie dziękuję za możliwość objęcia patronatem medialnym tego cudeńka!!!

Informacje dodatkowe o Wygrana:

Data wydania: 2023-04-28
Dodał/a opinię: EroticBooksLover

Zobacz opinie o książce Wygrana

Kup książkę Wygrana

Przyrodnia siostra
Agnieszka Kowalska-Bojar0
Okładka ksiązki - Przyrodnia siostra

Są pewne rzeczy, przed którymi wzbrania się nasze sumienie, buntuje nadszarpnięta moralność. Rafał jest znakomicie zapowiadającym się piłkarzem. Gdy w...

Pech
Agnieszka Kowalska-Bojar0
Okładka ksiązki - Pech

Czy gorący romans może zacząć się od sceny, gdy ona strzela do niego z dubeltówki? Artur jest miejscowym macho o ogólnopolskim zasięgu, na którego temat...