Okładka książki - Wyznania dominy. Jak zniewalam celebrytów, polityków, księży i biznesmenów

Wyznania dominy. Jak zniewalam celebrytów, polityków, księży i biznesmenów

❤🔥„Wyznania dominy” to gorąca pozycja czytelnicza odsłaniająca prace dominy w czterech ścianach.Napisana prosto,szczegółowo i bez obszernych opisów-same fakty pokazujące,że klienci czerpią z tego mnóstwo przyjemności i chętnie wracają do swej „pani”.

❤🔥Dziesięć rozdziałów + wstęp i podziękowanie,a na końcu książki odpowiedzi na nurtujące pytania z pracy dominy. Na początku wytłumaczone jest kim jest domina, krótka historia autorki w drodze do bycia najbardziej znaną dominą w kraju i z zagranicą,przykłady klientów:aktor,polityk,ksiądz,biznesmen i ich urzeczywistnienie pragnień,kończąc na sposobie wyszukiwania klientów,rozmowa z psychologiem i szczegółowe wytłumaczenie praktyk i narzędzi bdsm. Jak widzicie jest w tej książce ciekawostek z życia domina i działań z klientami.

❤🔥Jest to książka niosąca przejrzystą prawdę o dominach.Warto ją poznać,by poznać jej sposób działania bądź zrozumieć klientów,którzy czerpią z tego same korzyści.Spełniają marzenia o poniż@niu lub osiągnięciu org@zmu w czasie nietypowych zachowań.To rodzaj pèrwê€sji,którą warto poznać i jednocześnie zrozumieć,aby nie oceniać osób pragnących urzeczywistnić swe marzenia.Spojrzeć na to przychylnym wzrokiem i być bardziej tolerancyjnym.

❤🔥Książka jest skarbnicą wiedzy,by poznać,zrozumieć i nie oceniać.Z lekturą spędza się gorące chwile dzięki którym nauczyłam się wiele ciekawostek i bardziej zrozumiałam osoby szukające domin i spędzania z nimi czas.

❤🔥Odważna pozycja dla osób chcące poznać urzeczywistnienie marzeń niektórych osób oraz dla tych,którzy chcą zagłębi się w struktury bdsm &domin. Warto przeczytać i być świadomym istniejącego świata wychodzącego poza ramy relacji.
❤🔥Polecam

Informacje dodatkowe o Wyznania dominy. Jak zniewalam celebrytów, polityków, księży i biznesmenów:

Wydawnictwo: Marginesy
Data wydania: 2025-05-21
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Tagi: Proza erotyczna Romans erotyczny

Zobacz opinie o książce Wyznania dominy. Jak zniewalam celebrytów, polityków, księży i biznesmenów

Kup książkę Wyznania dominy. Jak zniewalam celebrytów, polityków, księży i biznesmenów

Chciałbym... Męskie fantazje seksualne
Magdalena Kuszewska0
Okładka ksiązki - Chciałbym... Męskie fantazje seksualne

Magdalena Kuszewska zabiera nas w podróż po świecie męskich fantazji, które łączy jeden wspólny mianownik - są skrywane. Przed światem, przed partnerką...

Wojowniczki. Jak czule zawalczyć o siebie?
Magdalena Kuszewska0
Okładka ksiązki - Wojowniczki. Jak czule zawalczyć o siebie?

Jak czule zawalczyć o siebie? Anna Rusowicz, Iwona Guzowska, Natalia Niemen, Katarzyna Dacyszyn, Adriana Hyzopska, Justyna Sieńczyłło, Helena Norowicz Kiedy...