Lubicie dobre romanse ze sportem w tle? Jeśli tak, ta książka będzie idealna.
"Zagrywka" skusiła mnie piękną okładką i opisem fabuły.
Abi Jefferson jest kobietą sukcesu. Piękna, majętna,pewna siebie prezes klubu koszykarskiego New York Hunters.
Ma wspaniały apartament blisko Central Parku,górę markowych ciuchów i pracuje z kilkunastoma przystojnymi facetami. Brzmi świetnie i takie jest do dnia, gdy zarząd zatrudnia nowego gracza, którym okazuje się być pierwsza miłość Abigail-Jacob Huntsman.
Przyznam szczerze nigdy aż tak nie irytował mnie główny bohater książki, chociaż miewał przebłyski (a do tego ładne imię,które lubię również w polskiej wersji)
Jednak pojawienie się byłego chłopaka budzi inne demony o których pani prezes chciałaby zapomnieć..
Nie zdradzę jednak niczego więcej by nie psuć nikomu zabawy. 😉
W tej powieści jest wszystko co lubią czytelniczki.
Gorący romans z komplikacjami , traumy z przeszłości, trudne rodzinne relacje, tajemnice i świetnie napisane sceny erotyczne.
Za każdym razem,gdy myślałam "Teraz się ułoży i będzie dobrze" następował zwrot akcji a ja nie mogłam się doczekać kolejnego rozdziału.
Książkę przeczytałam w ekspresowym tempie i serdecznie polecam ,ciesząc się jednocześnie na drugą część za którą mogę się od razu zabrać ❤️
Wydawnictwo: Znak
Data wydania: 2021-01-27
KamaZ03
CZY W CHAOSIE MOŻNA ZNALEŹĆ SPOKÓJ I ODKUPIENIE? Po dramatycznych wydarzeniach Cassie staje przed trudnym wyborem między spokojem a miłością do mężczyzny...
Singielka Rebeka Staton z powodu bardzo trudnej sytuacji życiowej zarabia na utrzymanie jako striptizerka w nocnym klubie go-go i dzieli mieszkanie ze...