„Szał, który nas ogarnął, i głód, jaki czułam, to czysty żywioł. To było tak dobre, tak doskonałe i tak pierwotne.”
Co się stanie gdy Twoim umysłem, duszą i ciałem zawładnie dwóch takich samych mężczyzn? Z pozoru całkiem inni, a tak na prawdę skrywający w takim sam sposób swoje demony, ale tylko jeden potrafi częściej trzymać, bestię w nim drzemiącą na wodzy.
Ich więź jest tak mocna, że bez problemu dzielą się panienkami, a trójkąty są dla nich normalnością.
Tyson i Tyler McKanzie…gorący bracia bliźniacy, a pomiędzy nimi Valentina, ich uroczo niewinna sąsiadeczka.
Co się stanie gdy obaj jej zapragnął, a ona nie będzie umiała wybrać?
Czy braterska więź może zostać zachwiana, przez pociąg do jednej kobiety?
A może i tym razem wspólnie jej „zakosztują”?
No chyba, że jest to prawdziwa miłość i oddanie, wtedy jeden z nich będzie musiał skapitulować…
Świetna historia, przepełniona namiętnością, oddaniem, ale także bólem i tragicznymi wydarzeniami z przeszłości. Wyraziści bohaterowie przyciągają czytelnika, a nieprzewidywalne zwroty akcji trzymają nas w napięciu do końca.
Gorące i mega pikantne sceny z Hot-Bliźniakami w roli głównej, mogą wywołać u co po niektórych wypieki, ale też zakazane pragnienia.
Książkę czyta się lekko i przyjemnie, więc jest to doskonała lektura na jeden wakacyjny wieczór.
Pięknie dziękuje za możliwość przeczytania i zrecenzowania tej książki i z niecierpliwością czekam na kolejny tom cyklu „Zakazane uczucia” 🧡🧡🧡
Informacje dodatkowe o Zakazana namiętność:
Wydawnictwo: WasPos