Drugi tom serii Zakochani bez pamięci. Autorstwa genialnego duetu, które specjalnie powtarzają imiona i na początku musisz dokładnie ogarnąć kto z kim i w jakim wieku. Uwielbiam to.
Tym razem głównym bohaterem jest Dominik. Ten Dominik dokładnie to brat Mikołaja oraz duża Rita. Rita od Niny i Mikołaja a nie ta od Matyldy. On motoryzacyjny influenser. Ona skromna artystka. Ich pierwsze spotkanie następuje w walentynki, mimo że zaiskrzyło to chłopak otrzymał zły numer telefonu. Chłopak nie odpuścił i gdy udało mu się namierzyć dziewczynę bez zastanowienia postanowił uczestniczyć w grupowych zajęciach dla artystów rysujących akt. Tylko że on był głównym modelem. Historia tak jak w pierwszej części jest pełna burzliwych wydarzeń. Życie i ich przygody są jak sinusoida.
W tej historii czegoś mi zabrakło, dlatego zdecydowanie jestem team Dominika i Mikołaj. Historia wciąga, czyta się ją szybko. Czekam na kolejną część bo autorki nie zostawią nas z tylko dwiema historiami miłosnymi tej rodziny.
Książki tych autorek zarówno w duecie jak i indywidualnie biorę w ciemno. Czekam także aby autorki rozrysowały drzewo genealogiczne tej rodzinie, ale to by było piękne
Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2026-02-14
Kategoria: Inne
Jolanta Marciniak
Niektóre połączenia potrafią zaskoczyć Julia i Rafał wkrótce biorą ślub, na którym świadkami mają być brat panny młodej, Artur, oraz jej najlepsza przyjaciółka...