Okładka książki - Zakochani bez pamięci (#2). Insta(nt) love

Zakochani bez pamięci (#2). Insta(nt) love

Drugi tom serii Zakochani bez pamięci. Autorstwa genialnego duetu, które specjalnie powtarzają imiona i na początku musisz dokładnie ogarnąć kto z kim i w jakim wieku. Uwielbiam to.

Tym razem głównym bohaterem jest Dominik. Ten Dominik dokładnie to brat Mikołaja oraz duża Rita. Rita od Niny i Mikołaja a nie ta od Matyldy. On motoryzacyjny influenser. Ona skromna artystka. Ich pierwsze spotkanie następuje w walentynki, mimo że zaiskrzyło to chłopak otrzymał zły numer telefonu. Chłopak nie odpuścił i gdy udało mu się namierzyć dziewczynę bez zastanowienia postanowił uczestniczyć w grupowych zajęciach dla artystów rysujących akt. Tylko że on był głównym modelem. Historia tak jak w pierwszej części jest pełna burzliwych wydarzeń. Życie i ich przygody są jak sinusoida.

W tej historii czegoś mi zabrakło, dlatego zdecydowanie jestem team Dominika i Mikołaj. Historia wciąga, czyta się ją szybko. Czekam na kolejną część bo autorki nie zostawią nas z tylko dwiema historiami miłosnymi tej rodziny.

Książki tych autorek zarówno w duecie jak i indywidualnie biorę w ciemno. Czekam także aby autorki rozrysowały drzewo genealogiczne tej rodzinie, ale to by było piękne

Informacje dodatkowe o Zakochani bez pamięci (#2). Insta(nt) love:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2026-02-14
Kategoria: Inne
Dodał/a opinię: Jolanta Marciniak

Tagi: romans Proza literacka Literatura obyczajowo-rodzinna Literatura humorystyczna Romans współczesny Romance: wholesome Category fiction Randki związki mieszkanie razem małżeństwo - poradniki humor

Zobacz opinie o książce Zakochani bez pamięci (#2). Insta(nt) love

Kup książkę Zakochani bez pamięci (#2). Insta(nt) love

O smaku brzoskwiniowej kawy
Natalia Waszak-Jurgiel0
Okładka ksiązki - O smaku brzoskwiniowej kawy

Niektóre połączenia potrafią zaskoczyć Julia i Rafał wkrótce biorą ślub, na którym świadkami mają być brat panny młodej, Artur, oraz jej najlepsza przyjaciółka...

Opad
Opad