Ian Ralf Tott to właściciel hotelowego imperium . Jest przystojny, bardzo bogaty, arogancki, ma wybujałe ego, na dodatek uważa się wręcz za boga. Lubi być porównywany do Jamesa Bonda, budzić podziw i zachwyt, jest pewny że żadna kobieta mu się nie oprze. A on cóż, nie chce związków , interesują go tylko jednorazowe przygody.
Choć ma polskie korzenie , niemal brzydzi się tym krajem i ludźmi.
Podczas biznesowej podróży, uwodzi Ewę Domańską , ma być to tylko jednorazowy numerek. Mimo iż obiecał jej iż zadzwoni. Los jednak spłata mu figla. Kiedy przyjeżdża wykupić hotel w Polsce , na jego drodze znów staje Ewa. Mężczyzna wdaje się z nią w romans , a kiedy kobieta staje się zbyt natarczywa, pozbywa się jej w okrutny sposób. Domańska przysięga zemstę. Jeśli Ian myśli, że pieniądze załatwią wszystko to się grubo myli.
I tu dopiero zaczyna się przygoda. Jak wiadomo odrzucona kobieta jest gotowa na wszystko. Ale zapewniam że nie spodziewacie się tego co tu dostaniecie.
Myślałam, że będzie to typowy romans - bogaty szef i jego podwładna. Tymczasem jestem zaskoczona, gdyż nie jest to powieść szablonowa. A znakomite połączenie thrillera z erotykiem.
Ciekawa, wciągająca fabuła plus lekkie pióro autorki , sprawiają że książkę czyta się niezwykle szybko i przyjemnie, aż trudno ją odłożyć i przestać o niej myśleć, kiedy obowiązki domowe wzywają.
Jest namiętnie, czasem brutalnie i bardzo niebezpiecznie.
Niemal do ostatnich stron nie udało mi się przewidzieć zakończenia.
Świetna książka, dajcie się porwać tym emocjom, szczerze polecam.
Wydawnictwo: Helion
Data wydania: 2020-09-02
Judyta Szostak
Złamał jej serce, ale nie zdołał uciszyć mrocznej melodii w jej duszy. Namiętny romans z nauczycielem zakończył się dla Stelli fatalnie. Profesor, któremu...
Gorący Dubaj, arabska księżniczka, nieokiełznane namiętności i rozgrywki, w których stawką jest życie. Peter Kelly to pewny siebie agent CIA, uzależniony...