Okładka książki - Znajdź mnie

🌨 ♥️🔥 RECENZJA 🔥♥️🌨️

Autor: @pani_sliwa
Wydawnictwo: @wydawnictwo_novaeres

Znajdź mnie.

Ewa jest samotną mamą Poli. Kobieta nigdy nie straciła wiary w to, że się jeszcze zakocha. Postanawia poszukać miłości w sieci. Najpierw poznaje Marcina, z którym po pierwszym spotkaniu kończy znajomość. Następnie poznaje Mateja, który jest policjantem. Po spotkaniu Mateja i Ewy, główna bohaterka zostaje porwana. Od tego momentu walczy, o przetrwanie.
Czy Ewa odzyska wolność? 🤔
Kto ją uratuje? 🤔 Co się stało z Polą? 🤔
Na te pytania odpowiedź znajdziecie w książce 📚.

Książka bardzo fajna. Czytając ją, wzruszyłam się. Było mi szkoda głównej bohaterki, ponieważ nie miała w życiu lekko. Chciała tylko się zakochać i stworzyć z kimś rodzinę dla swojej córeczki. W czytaniu przeszkadzała mi mała czcionka. Jestem rozżalona, że opowieść zakończyła się w takim momencie.
Z niecierpliwością czekam na kontynuację, bo wszystko wskazuje na to, że będzie ciąg dalszy.

Polecam wam tę pozycję.

Gratuluję autorce debiutu.

Życzę jej dalszych sukcesów.

Dziękuje autorce, za egzemplarz ♥️.

Informacje dodatkowe o Znajdź mnie:

Wydawnictwo: Novae Res
Data wydania: 2021-08-20
ISBN: 9788382194968
Dodał/a opinię: Patka96x

Tagi: bóg

Zobacz opinie o książce Znajdź mnie

Kup książkę Znajdź mnie

Wystarczyło kilka miesięcy gadania online i nawet nie kilka dni na żywo, a ja jak głupia kretynka jedną nogą wdepnęłam w cholerne motylki.

Postanowiliśmy znaleźć jakieś fajne miejsce, w którym zjemy kolację. Padło na lokal znanej restauratorki. Nie przepadam za jej wizerunkiem i burzą włosów nad garnkami, ale przyznać trzeba, że gotuje przewspaniale.

Więcej cytatów z tej książki