Okładka książki - Znaki miłości. Spójrz w gwiazdy, odnajdź miłość

Znaki miłości. Spójrz w gwiazdy, odnajdź miłość

“Dwoje nieznajomych może się w sobie zakochać już w chwili, gdy ich spojrzenia się spotkają – ponieważ nie jest to pierwsze spotkanie ich dusz. Takie spotkania rzadko są dziełem przypadku”

“Znaki miłości” to przewodnik po nowoczesnej astrologii miłości. I tak jak nie czytam na co dzień przewodników, tak byłam szalenie ciekawa, co gwiazdy mówią o połączeniu mojego znaku zodiaku, ze znakiem mojego męża. Okazuje się, że dobrze mówią i mają w tym wiele racji. Zwłaszcza że nasz duet reprezentują znaki przeciwstawne – czyli już z góry wiadomo, że taka relacja może być ciekawa i…burzliwa.

Z tej książki oprócz tego, czy dane znaki do siebie pasują, dowiesz się: czym według gwiazd jest miłość, jak pielęgnować związek, w którym partnerzy znajdują się na dwóch krańcach astrologicznego bieguna i jak zachować równowagę w związku, aby pozostać w nim sobą i jednocześnie akceptować w pełni swoją drugą połówkę z całym inwentarzem jego cech.

Jeśli jesteś singielką lub singlem, to rozdział o dopasowaniach będzie dla Ciebie idealny. Dowiesz się z niego, w jaki sposób szukać znaków zodiaku, które będą do siebie pasowały. A musisz wiedzieć, że nie ma czegoś takiego, jak niepasujące do siebie znaki!

Każdy rozdział zakończony jest notatkami miłosnymi. To zbiór ćwiczeń relaksacyjno — duchowych lub zestaw pytań, które warto sobie zadać.

“Każda nasza relacja, zarówno osobista, jak i zawodowa, wymaga kompromisów oraz subtelnych, ale ciągłych negocjacji, by przetrwać”. Ten cytat świetnie pokazuje, że nawet jeśli wszystkie gwiazdy na niebie mówią o idealnym połączeniu danych znaków, to czasami po prostu taka relacja może się nie udać, bo nie wszystko od gwiazd zależy i nie ma co powierzać im w ciemno swojej teraźniejszości i przyszłości. Związek to ciężka praca, nie może być oparty jedynie na aspektach astrologicznych.

W “Znakach miłości” autorka trafnie opisała zależności między mną a znakiem mojego męża. Książkę zatem przetestowałam, wszystko się zgadza, teraz Wasza kolej! To była bardzo przyjemna lektura ♥️

*wszystkie cytaty pochodzą z książki “Znaki miłości” C.Faulkner

Informacje dodatkowe o Znaki miłości. Spójrz w gwiazdy, odnajdź miłość:

Wydawnictwo: Znak
Data wydania: 2024-02-15
Kategoria: Poradniki
Dodał/a opinię: zaczytania

Tagi: Poradniki praktyczne

Zobacz opinie o książce Znaki miłości. Spójrz w gwiazdy, odnajdź miłość

Kup książkę Znaki miłości. Spójrz w gwiazdy, odnajdź miłość

Znaki. Spójrz w gwiazdy, odkryj siebie [2022]
Carolyne Faulkner0
Okładka ksiązki - Znaki. Spójrz w gwiazdy, odkryj siebie [2022]

Przyszłość jest w twoich rękach, ale gwiazdy pomogą ci ją napisać. Znaki to książka, która pokazuje, jak wykorzystać astrologię jako skuteczne narzędzie...

Opad
Opad