Poznajemy Maję Sonik dziewczyne ktora przeprowadza się do stolicy i zmienia całe swoje życie. Przypadkowe spotkania, przypadkowe osoby. Każda z nich zagości w życiu bohaterki na dłużej. Poznajemy jej przeszłość przed zabójstwem.
I w tym samym czasie czytamy teraźniejszość śledztwo które ma nas zaprowadzić do odpowiedzi na pytanie kto zabił Maję Sonik?.
Thriller i erotyk to moje dwa ulubione gatunki. Połączenie ich to najlepsze połączenie jakie zdarza mi się czytać.
Ta książka miała w sobie tyle emocji że pozbierać myśli do tej pory nie mogę.
Ciągłe tajemnice które się pojawiają sprawiły że w głowie miałam zamęt. I tylko próbowałam rozwiązać zagadki.
Bohaterowie którzy dają nam dużo wrażeń każdy z nich ma swoją ciemną stronę i tajemnice. A najważniejsze to kogo z kim, co łączy. Erotyki może za dużo nie jest ale gdy się pojawia to jest na prawdę gorąco 🔥😈
A co do thrillera to jest to. Takie książki chce czytać! Zdecydowanie dostałam tu wszystko co chciałam. I do tego jeszcze pięknie uporządkowana książka na rozdziały kiedyś i teraz oraz na części. Okładka przepiękna ❤️
A zakończenie powala. Autorka pokazała swoją ciemną stronę która idealnie przekazała i zdecydowanie będę sięgać po kolejne Darkbook :)
Informacje dodatkowe o Zwerbowana:
Data wydania: 2021-04-14