Okładka książki - Życz mi szczęścia

Życz mi szczęścia

Tęsknicie za świętami?

Mam świetną książkę dla Was na pocieszenie. Ludka Skrzydlewska potrafi dostarczyć niezapomnianych wrażeń i emocji. Autorka stworzyła genialną fabułę z intrygą kryminalną, która trzyma w napięciu do samego końca.
Główna bohaterka Nadia dowiaduje się, że ma szesnastoletnią bratanicę, która musi się zaopiekować i to tuż przed świętami Bożego Narodzenia. Nadia nie jest tym zachwycona. Wkrótce okazuje się, że dziewczyna ma poważne kłopoty. Nadia nie wie, co robić. Udaje się na policję i zwraca się o pomoc do Igora. Przystojny policjant nie jest zachwycony spotkaniem z Nadią.
Czy mimo wspólnej przeszłości Igor pomoże Nadii i jej bratanicy wyplątać się z tarapatów?

Przekonajcie się sami.

To idealna lektura dla fanów romansów z intrygą kryminalną. Jednak jeśli czekacie na lekturę, która wprowadzi Was w klimat świąt to tutaj tego nie dostaniecie. Czeka na Was gorący romans w zimowej scenerii. Autorka potrafi zauroczyć czytelnika pikantnymi scenami i intrygującą fabułą. Nieprzewidywalne zwroty akcji i iskry namiętności między bohaterami sprawiają, że od książki nie można oderwać się. Gwarantuję Wam, że poczujecie adrenalinę i dreszczyk emocji.
Autorka ma lekki i przyjemny styl więc książkę czyta się szybko.
Jeśli szukacie lektury, która rozgrzeje Was w zimowe wieczory to ta książka skradnie Wasze serca.

Polecam gorąco!

BRUNETTE BOOKS

Informacje dodatkowe o Życz mi szczęścia :

Wydawnictwo: Editio
Data wydania: 2023-11-08
Dodał/a opinię: brunetkabooksrec

Zobacz opinie o książce Życz mi szczęścia

Kup książkę Życz mi szczęścia

Czarownice z Inverness (Tom 2). O jeden urok za daleko
Ludka Skrzydlewska0
Okładka ksiązki - Czarownice z Inverness (Tom 2). O jeden urok za daleko

Czy jeden urok wystarczy, aby zaspokoić pragnienie zemsty? Willow długo pracowała na miano najbardziej złośliwej czarownicy z rodu McKenzie. W ostatnich...

Weterynarz. Dzikie serce. Faceci do wynajęcia
Ludka Skrzydlewska0
Okładka ksiązki - Weterynarz. Dzikie serce. Faceci do wynajęcia

Niektórych serc nie da się oswoić, trzeba im pozwolić bić we własnym rytmie. Dokąd może się udać dziewczyna, po tym jak zostawiła narzeczonego przed ołtarzem...