Okładka książki - Edukacja polonistyczna w obliczu przemian kulturowych Europy dawniej i dziś

Edukacja polonistyczna w obliczu przemian kulturowych Europy dawniej i dziś

Książka jest zbiorem dwudziestu sześciu referatów wygłoszonych na ogólnopolskiej konferencji naukowej: Zadania edukacji polonistycznej w obliczu jednoczącej się Europy, zorganizowanej w Toruniu w dniach 13 - 15 marca 2003 roku przez Zakład Metodyki Nauczania Literatury i Języka Polskiego Instytutu Literatury Polskiej UMK. Ich autorami są pracownicy nauki z różnych ośrodków akademickich w Polsce, nauczyciele szkół toruńskich i doktoranci z filologii polskiej UMK. Zarówno liczba wygłoszonych na ko

Informacje dodatkowe o Edukacja polonistyczna w obliczu przemian kulturowych Europy dawniej i dziś:

Data wydania: b.d
Kategoria:

Kup książkę Edukacja polonistyczna w obliczu przemian kulturowych Europy dawniej i dziś

Edukacja polonistyczna w obliczu przemian kulturowych Europy dawniej i dziś - opinie o książce

Kubuś i przyjaciele. Moje bajeczki o Kubusiu
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Kubuś i przyjaciele. Moje bajeczki o Kubusiu

Usiądź wygodnie i pozwól, by opowieści zabrały cię do magicznego świata twoich ulubionych bohaterów - świata, w którym wszystko...

Komiksy paragrafowe. Pojedynek z Irene Adler
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Komiksy paragrafowe. Pojedynek z Irene Adler

Komiks, w którym bohaterem jesteś Ty! Irene Adler otwiera w Londynie swoją własne biuro detektywistyczne. Gdy Sherlock Holmes się o tym dowiaduje...