Okładka książki - Miłosierdzie Boże. Droga krzyżowa. Patrz i wnikaj w mękę moją. Wybrane modlitwy z Dzienniczka św. Faustyny Kowalskiej

Przyjmijmy zaproszenie Jezusa do współuczestnictwa w Jego zbawczej męce przez rozważanie Jego cierpień i łączenie się z nimi w naszych codziennych krzyżach. Niech święta Faustyna będzie nam przewodniczką po drogach duchowych prowadzących każdego z nas na Kalwarię i dalej-ku zmartwychwstaniu.

Informacje dodatkowe o Miłosierdzie Boże. Droga krzyżowa. Patrz i wnikaj w mękę moją. Wybrane modlitwy z Dzienniczka św. Faustyny Kowalskiej:

Wydawnictwo: Promic
Data wydania: 2013-02-15
Kategoria: Duchowość, religia
ISBN: 978-83-7502-397-8

Kup książkę Miłosierdzie Boże. Droga krzyżowa. Patrz i wnikaj w mękę moją. Wybrane modlitwy z Dzienniczka św. Faustyny Kowalskiej

Miłosierdzie Boże. Droga krzyżowa. Patrz i wnikaj w mękę moją. Wybrane modlitwy z Dzienniczka św. Faustyny Kowalskiej - opinie o książce

Pięć dni, które zmieniają świat. Nabożeństwo pierwszych sobót
Wincenty Łaszewski0
Okładka ksiązki - Pięć dni, które zmieniają świat. Nabożeństwo pierwszych sobót

Jeżeli uczyni się to, co wam powiem, wielu zostanie przed piekłem uratowanych i nastanie pokój na świecie - przyrzekła Matka Boża w Fatimie, w związku...

Świat objawień Jezusa
Wincenty Łaszewski 0
Okładka ksiązki - Świat objawień Jezusa

„Jezusowi należała się ta książka”. Ma rację Wincenty Łaszewski, gdy stwierdza, że objawieniowy świat Chrystusa jest nam niemal zupełnie obcy...

Opad
Opad