Okładka książki - Moje zasady

Moje zasady

Tom 2 cyklu Kingston Lane

Romantyczka spotyka uwodziciela.

Wszystko zaczęło się od listy. Nie mogąc dłużej znieść kolejnych koszmarnych randek, postanowiłam stworzyć listę tego, co należy robić, a czego unikać na spotkaniach z mężczyznami.

A kto lepiej pomoże mi ją sporządzić niż Blake Grayson – mój sąsiad, przyjaciel i uwodziciel na pełen etat. On potrafi rozpoznać kobieciarza na milę. W końcu sam jest tego najlepszym przykładem.

Kiedy więc proponuje, że pomoże mi unikać niewłaściwych facetów, nie mam innego wyjścia, jak tylko skorzystać z pomocy przyjaciela. Blake zostaje moim sprzymierzeńcem, a ja jego. Chodzimy na podwójne randki, jemy lody o północy i śmiejemy się.

O rany, jak bardzo się śmiejemy…

Ale kiedy patrzę, jak każda spotkana przez niego kobieta się w nim zakochuje, uświadamiam sobie coś ważnego. Sama zaczynam coś do niego czuć, bo ten facet uzależnia jak narkotyk.

Blake jednak nigdy się nie ustatkuje i w głębi serca wiem, że nie jest mężczyzną dla mnie, więc tym razem będę grała według własnych zasad.

Nawet jeśli on nie zamierza.

Książka zawiera treści nieodpowiednie dla osób poniżej osiemnastego roku życia.

Informacje dodatkowe o Moje zasady:

Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2026-07-16
Tytuł oryginału: My Rules
Język oryginału: angielski
Tłumaczenie: Maciej Kęsy

Kup książkę Moje zasady

Moje zasady - opinie o książce

Avatar użytkownika - FascynacjaKsiazk
FascynacjaKsiazk
Przeczytane:2026-07-15, Ocena: 6, Przeczytałam,

💜„MOJE ZASADY” to przecudowny i wyjątkowy romans małomiasteczkowy z relacją friends to lovers i bohaterami,którzy boją przyznać się do swoich uczuć przez doświadczenia miłosne i ponowne zaufanie wobec drugiej osoby.

💜Autorka stworzyła niezwykle ciekawą i romantyczną opowieść o poszukiwaniu miłości. Pragnieniu miłości mając ją obok siebie,by jej nie stracić. Także obraz playboya i uwodziciela zmienia się w obraz mężczyzny,który dla tej jednej kobiety zrobi wszystko. Pragnie być najlepszym co ją spotkało,lecz nie wybaczy kłamstwa i niedopowiedzeń.

💜Opowieść początkowo z przewidywalnej historii zmienia się w opowieść pełną zawirowań w życiu bohaterów,niedopowiedzeń i bólu,czego skutkiem traci się to,co jest ważne. Pojawia się strach,rozgoryczenie, smutek i niedowierzanie tego,co się zrobiło i powiedziało. Aż serce się ściska,gdy kolejne decyzje bohaterów doprowadzają do takich,a nie innych sytuacji.

💜„MOJE ZASADY” to historia o ulotnym szczęściu na które się tak czekało,walce po zrozumieniu swoich błędów i miłości potrafiącej wybaczyć wiele.
💜Przecudowna historia,którą ogromnie polecam

Pan Masters
T.L. Swan0
Okładka ksiązki - Pan Masters

Nowa seria niesamowitej T.L. Swan, autorki ,,Braci Miles"! Julian Masters jest wpływowym i zamożnym mężczyzną, który szuka niani do opieki nad swoimi...

Nieznajomy z samolotu
T.L. Swan0
Okładka ksiązki - Nieznajomy z samolotu

Podróż powrotna Emily Foster ze ślubu koleżanki zaczęła się gorzej niż źle. Kiedy kobieta czeka na odprawę, jakiś pijany facet próbuje zniszczyć jej bagaż...