Okładka książki - Nie jesteś sam! Przekazy Anioła Dobrobytu i Kryona dla budzących się i przebudzonych

W centrum mojego zainteresowania jest człowiek, jego energetyka i rozwój duchowy oraz uzdrawianie ciała fizycznego jako efekt pracy nad sobą przy wsparciu Sił Wyższych. W 2006 roku została wydana moja książka pt. ,,Rozświetlanie siebie i świata". Barbara Zgorzyńska ,,Nie jesteś sam!" to książka dla Ciebie. Pokaże Ci, jak mimo zewnętrznego niezbyt przyjaznego świata, chaosu i różnych zawirowań można żyć w poczuciu bezpieczeństwa i spokoju, odczuwać radość, doceniać wszelkie pozytywy i wzrastać. Jest to swoisty poradnik dla człowieka egzystującego w trudnym, ale znaczącym czasie, który ukazuje sposoby zmieniania na lepsze swojego życia i naszej rzeczywistości. ,,Nie jesteś sam!" to zbiór przekazów od naszych Przyjaciół: Anioła Dobrobytu (przedstawiciela Sił Boskich) i Kryona (reprezentanta Sił Kosmicznych), którzy podają nam podstawową wiedzę o świecie, praktyczne sposoby rozwiązywania naszych ziemskich problemów, wyjaśniają pewne zjawiska i umożliwiają nowe spojrzenie na siebie, na życie i na Wszechświat.

Informacje dodatkowe o Nie jesteś sam! Przekazy Anioła Dobrobytu i Kryona dla budzących się i przebudzonych:

Wydawnictwo: Poligraf
Data wydania: 2025-03-31
Kategoria: Poradniki

Tagi: Samodzielne rozwiązywanie problemów i rozwój osobisty

Kup książkę Nie jesteś sam! Przekazy Anioła Dobrobytu i Kryona dla budzących się i przebudzonych

Rozświetlanie siebie i świata
Barbara Zgorzyńska0
Okładka ksiązki - Rozświetlanie siebie i świata

"Książka wnosi istniejące już pojęcia i techniki bioenergoterapii na całkiem nowe poziomy jej rozumienia. Jesli uczysz się lub praktykujesz uzdrawianie...