Okładka książki - Nigdy nie zapomnę. Tom II

Nigdy nie zapomnę. Tom II

Tom 2 cyklu Nigdy nie zapomnę

Minęło pięć lat. Pięć długich lat, które miały przynieść zapomnienie. Liv i Colton próbowali wymazać siebie nawzajem ze swoich myśli, ale wspomnienia okazały się zbyt silne, a uczucia - zupełnie inne niż kiedyś. Rozgoryczenie, zawód i pustka zdominowały ich serca, pozostawiając pytania bez odpowiedzi.

Liv ułożyła sobie życie u boku Williama Harta - mężczyzny, który przez te wszystkie lata był dla niej oparciem i źródłem szczęścia. Jednak mimo spokoju i stabilizacji, wciąż czuła tęsknotę, której nie potrafiła nazwać.

Colton z kolei spędził ten czas, planując zemstę. Pragnął, aby wszyscy, którzy przyczynili się do jego upadku, zapłacili za swoje czyny. Nawet wobec Śnieżki - dziewczyny, którą kiedyś kochał - miał mroczne zamiary. Jej zdrada była dla niego ciosem, choć do samego końca trzymał się iskry nadziei.

Oboje uwikłani w przeszłość, nie zauważyli, że padli ofiarami bezwzględnej manipulacji. Targały nimi emocje, które uniemożliwiały dostrzeżenie prawdy. Rozliczenie z dawnymi krzywdami wydawało się nieuniknione, ale przyszłość miała wobec nich zupełnie inne plany.

Grzechy bywają uzależniające, a pokuty wzmagają apetyt.

Informacje dodatkowe o Nigdy nie zapomnę. Tom II:

Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: 2025-01-30

Tagi: romans

Kup książkę Nigdy nie zapomnę. Tom II

Nigdy nie zapomnę. Tom II - opinie o książce

? Ile można poświęcić dla zemsty?

? Nigdy nie zapomnę 2

? Marta Zbirowska

? Wydawnictwo Najlepsze

[współpraca reklamowa] z  Wydawnictwo Najlepsze

? Pełna napięcia i zwrotów akcji historia Liv i Coltona to emocjonalny rollercoaster, który wciąga od pierwszych stron. Autorka doskonale buduje napięcie, splatając przeszłość z teraźniejszością, a każde spotkanie bohaterów iskrzy od emocji - od gniewu po tęsknotę, od nienawiści po miłość. Colton, owładnięty pragnieniem zemsty, wciąż nazywa Liv ,,Śnieżką" - z ironią, bólem, ale i niedającym się ugasić uczuciem. Wątek manipulacji dodaje historii mrocznego charakteru, sprawiając, że czytelnik z zapartym tchem śledzi kolejne wydarzenia.

? Powieść czyta się błyskawicznie, dzięki dynamicznej narracji i świetnie wykreowanym postaciom. Liv rozdarta między stabilizacją a namiętnością, Colton owładnięty pragnieniem odwetu - oboje uwikłani w sieć intryg, które tylko pogłębiają ich wzajemne rozdarcie. Każdy rozdział przynosi nowe tajemnice, a napięcie rośnie aż do samego finału, który nie pozwala oderwać się od książki.

? To historia o miłości, która nie daje o sobie zapomnieć, i o przeszłości, która nie chce odejść. Mroczna, pełna emocji opowieść o tym, że grzechy mogą uzależniać, a prawda bywa bardziej bolesna niż kłamstwa. Jeśli lubisz intensywne historie z nieoczekiwanymi zwrotami akcji, ta książka pochłonie cię bez reszty!

Scandals.com
Marta Zbirowska0
Okładka ksiązki - Scandals.com

Julia Tate była bardzo skrytą uczennicą. Starała się nie wychylać, stroniła od życia towarzyskiego, skupiając się wyłącznie na nauce. Jednak skrywała bardzo...

Damiano
Marta Zbirowska0
Okładka ksiązki - Damiano

Sofia Esposito wie, że już niedługo zostanie jej odebrana wolność. Wyjdzie za mąż za mężczyznę, którego nie wybrała. Za kogoś, kto będzie traktował ją...