Okładka książki - Ostatni zachód słońca

Ostatni zachód słońca

Tom 4 cyklu Seria Nadmorska

Spacer brzegiem morza przywołuje wspomnienia. Czy warto wracać do tego, co było?

Gaja, znana podróżniczka i blogerka, przyjeżdża do rodzinnego Trzęsacza. Mimo że to trudny powrót, stara się cieszyć z tego, że jest wśród tych, którzy ją kochają.

Dominik założył rodzinę. Wraz z żoną prowadzi nadmorski pensjonat, choć przecież nie tak wyobrażał sobie swoje życie zawodowe.

Spotykają się przypadkiem na plaży. Nie widzieli się od wielu lat, chociaż kiedyś, gdy dopiero wkraczali w dorosłość, byli nierozłączni i planowali wspólną przyszłość.

Czy warto wracać do tego, co dawno minęło, i stawiać na szali poukładane życie rodzinne? Czy prawdziwe jest powiedzenie, że stara miłość nie rdzewieje? Czy raczej, że przeszłość to zamknięty rozdział?

Agata Przybyłek zabiera nas do nadbałtyckiego Trzęsacza i snuje opowieść o tym, co w życiu jest tak naprawdę ważne, a co gubi się w codziennej rutynie.

Informacje dodatkowe o Ostatni zachód słońca:

Wydawnictwo: Czwarta Strona
Data wydania: 2024-08-28

Kup książkę Ostatni zachód słońca

Ostatni zachód słońca - opinie o książce

Avatar użytkownika - jolantasatko
Przeczytane:2024-10-28, Ocena: 5, Przeczytałam, 52 książki 2024,
Wracam do domu
Agata Przybyłek 0
Okładka ksiązki - Wracam do domu

Powrót do tej serii jest dla mnie jak powrót do domu. Ten klimat. Te emocje. Mam nadzieję, że pokochacie tę historię tak samo jak ja. Agata Przybyłek Po...

Zmiana w planie dyżurów
Agata Przybyłek0
Okładka ksiązki - Zmiana w planie dyżurów

Miłość, która daje siłę. Praca, która wystawia na próbę. Julita może wreszcie odetchnąć. Jej prywatne życie nabiera barw, a serce zyskuje spokój. Wszystko...