Okładka książki - Psi Patrol. Poznaj przyjaciół. Czas na misję!. Psi Patrol. Poznaj przyjaciół. Czas na misję!

Książka Psi Patrol. Poznaj Przyjaciół to nie tylko wspaniała rozrywka, ale także trening spostrzegawczości, sprawności manualnej i koncentracji uwagi. W środku aż 64 strony fantastycznej zabawy z ulubionymi bohaterami. Każda fanka i każdy fan dzielnych piesków z Psiego Patrolu i Rydera znajdzie coś dla siebie. Do publikacji są też dołączone: ołówek, 4 kredki i 5 gumek do ścierania!

Informacje dodatkowe o Psi Patrol. Poznaj przyjaciół. Czas na misję!. Psi Patrol. Poznaj przyjaciół. Czas na misję!:

Wydawnictwo: Media Service Zawada
Data wydania: 2026-02-13

Tagi: Książki interaktywne oraz książki aktywizujące Dzieci od ok. 3 lat

Kup książkę Psi Patrol. Poznaj przyjaciół. Czas na misję!. Psi Patrol. Poznaj przyjaciół. Czas na misję!

Słodkie kotki. Album z naklejkami
Okładka ksiązki - Słodkie kotki. Album z naklejkami

Albumy z naklejkami zostały przygotowane z myślą o miłośnikach kotków i piesków. Głównymi atrakcjami książeczek są urocze fotografie oraz bogaty zestaw...

Malowanka katolicka. Każdy może świętym być
Okładka ksiązki - Malowanka katolicka. Każdy może świętym być

,,Malowanki katolickie" to pomoc w przybliżaniu dziecku wiary. Zamieszczone w książeczkach ilustracje są odpowiednie dla małych odbiorców, a rodzicom...