Okładka książki - Psi Patrol. Psi Patrol. Kraina opowieści. Pieski ratują święta. Psi Patrol. Kraina opowieści. Pieski ratują święta

Książki zawierają historie pełne humoru, ciepła i nieoczekiwanych zwrotów akcji. Opowiadania przeniosą małych czytelników do miejsc okrytych śnieżnym puchem i przepełnionych zimową atmosferą. Każdą wyjątkową opowieść ociepli towarzystwo ulubionych bohaterów znanych z bajki Psi Patrol. Książki w twardej oprawie to idealny pomysł na wyjątkowy prezent, który wywoła uśmiech u małych fanów popularnych postaci.

Informacje dodatkowe o Psi Patrol. Psi Patrol. Kraina opowieści. Pieski ratują święta. Psi Patrol. Kraina opowieści. Pieski ratują święta:

Wydawnictwo: Media Service Zawada
Data wydania: 2025-10-21

Tagi: Dzieci od ok. 3 lat

Kup książkę Psi Patrol. Psi Patrol. Kraina opowieści. Pieski ratują święta. Psi Patrol. Kraina opowieści. Pieski ratują święta

Klasyczne baśnie Disneya. Piotruś Pan
Okładka ksiązki - Klasyczne baśnie Disneya. Piotruś Pan

Przeznaczona dla małych i dużych czytelników komiksowa adaptacja wspaniałej filmowej opowieści ,,Piotruś Pan"! Każdego wieczoru, tuż przed snem, Wanda...

Akademia malucha. 3-latek uczy się liczyć
Okładka ksiązki - Akademia malucha. 3-latek uczy się liczyć

Seria Akademia malucha zawiera ćwiczenia stworzone przy współpracy z pedagogiem dziecięcym. Poprzez zabawę dziecko rozwija umiejętności niezbędne...