Okładka książki - Psi Patrol. Psi Patrol. Kraina opowieści. Pieski ratują święta. Psi Patrol. Kraina opowieści. Pieski ratują święta

Książki zawierają historie pełne humoru, ciepła i nieoczekiwanych zwrotów akcji. Opowiadania przeniosą małych czytelników do miejsc okrytych śnieżnym puchem i przepełnionych zimową atmosferą. Każdą wyjątkową opowieść ociepli towarzystwo ulubionych bohaterów znanych z bajki Psi Patrol. Książki w twardej oprawie to idealny pomysł na wyjątkowy prezent, który wywoła uśmiech u małych fanów popularnych postaci.

Informacje dodatkowe o Psi Patrol. Psi Patrol. Kraina opowieści. Pieski ratują święta. Psi Patrol. Kraina opowieści. Pieski ratują święta:

Wydawnictwo: Media Service Zawada
Data wydania: 2025-10-21

Tagi: Dzieci od ok. 3 lat

Kup książkę Psi Patrol. Psi Patrol. Kraina opowieści. Pieski ratują święta. Psi Patrol. Kraina opowieści. Pieski ratują święta

Świnka Peppa. Chrum... Chrum (#27). W krainie dinozaurów
Okładka ksiązki - Świnka Peppa. Chrum... Chrum (#27). W krainie dinozaurów

Kolejna z cyklu zabawnych książeczek dla miłośników sympatycznej świnki Peppy i jej rodzinki. Książeczki opisujące wesołe przygody Peppy nawiązują do...

Ludzkie ciało. Atlas Do Kolorowania
Okładka ksiązki - Ludzkie ciało. Atlas Do Kolorowania

LUDZKIE CIAŁO. Atlas do kolorowania to precyzyjny, angażujący przewodnik po anatomii człowieka, stworzony z myślą o studentach kierunków medycznych oraz...